Noul logo Cisco

Am avut postul asta pe limba cam de 2 saptamani…

Totul a inceput din momentul in care ne-am apucat sa facem carti de vizita pentru instructorii din Academie. Am pus pe cartile de vizita logo-ul cel nou dar, dupa o discutie cu o fosta instructoare din academie, actuala CCIE si angajata a Cisco Romania, am renuntat la idee. Nu avem voie, ca academie, sa folosim alt logo decat cel creat special pentru Networking Academy. Pentru cine-i curios sa vada regulile Cisco referitoare la logo-urile lor vedeti aici. Sunt reguli absolut normale pentru nivelul la care lucreaza un gigant ca Cisco. Whatever… am deviat discutia.

Problema noului logo vs. logo vechi a fost discutata si printre instructorii din academie. Logo-ul vechi era mult mai corporate si mai technical decat cel nou. Ceea ce, in cazul unei companii care se ocupa cu echipamente de retea, mi se pare absolut normal. Noul logo nu face decat sa arate o deschidere mai mare a companiei catre utilizatorii mai putin tehnici. Catre ceea ce oamenii care lucreaza efectiv in mediul de networking numesc “bullshit”. Si asta s-a vazut de anul asta de la Cisco Expo.

Momentan siglele pentru Networking Academy si alte programe Cisco nu s-au modificat absolut de loc. Probabil ca o sa urmeze o re-desenare si a acestor sigle.

Ideea de baza era ca, noua sigla este intr-adevar ok. Dar ca nu mai este atat de tech-related ca cea veche. Mai urmeaza sa-i puna un ursuletz intre cei doi stalpi (parca am zis mai jos ce-mi sugereaza noua sigla ) de “golden gate” si sa cheme grupa mijlocie la facut CCNA-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *