Loc de papa bun

Aseară la întoarcerea spre casă de pe la niște plimbări prin oraș am zis să ne oprim să mâncăm/bem ceva pe undeva. Și am pus ochii pe un mic pub/restaurant apărut relativ recent (cred că pe undeva prin vara anului trecut) de pe lângă piața Rosetti. Locul se numește 3Kombinat și se află pe strada Speranței numărul 7. Are o terasă relativ mică (sunt vreo 7-8 mese cred) la umbra unui falnic dud și un interior nu foarte spațios dar frumos amenajat și mai ales destul de aerisit (adică nu dai cu cotul în farfuriile vecinilor).

Noi am stat la terasă și am comandat niște burger, o salată cu brânză haloumi și niște hummus. De salate și hummus s-a ocupat partenera de viață, de burger eu. Și am fost ambii mulțumiți. Burgerul a fost mai mult decât decent, chifteaua de carne a fost generoasă și, deși făcută un pic mai bine decât aș fi preferat eu, foarte bună la gust. Vine împreună cu două sosuri și cu niște cartofi wedges absolut demențiali. Sunt unși cu un sos și ușor caramelizați. Eu fiind cu titi-ul am consumat numai limonade dar în selecția de bere am văzut că au și un Grolsch Weizen deci aș avea și ce să beau dacă vin fără.

Dar pe lângă mâncarea delicioasă e mișto și atmosfera. Terasa e pe un colț de stradă între casele vechi de prin spate de la Rosetti și e umbrită de un dud imens cu un trunchi gros de peste un metru. E liniște și pace, nu te deranjează muzică dată tare așa că poți sta la povești cu prietenii fără să fii nevoit să urli.

Înainte de plecare am făcut și un tur pe interior rapid și am mai observat câteva mici amănunte care mi-au plăcut. În interior au mese atât la parter cât și la etaj dar au și toalete atât la parter cât și la etaj. Iar pentru fumători la etaj există și un balcon amenajat ca spațiu de fumat. Adică proprietarii par să se fi gândit destul de bine la nevoie clienților. Nu de alta dar am mers prin suficiente cârciumi unde singura toaletă dintr-o cârciumă imensă pe două etaje era doar pe un etaj și pe lângă că era insuficientă pentru toți mai și trebuia să străbați tot spațiul pentru a te pișa.

Revenind la detaliile culinare, am mai văzut (și în meniu dar și pe la ceilalți comeseni) niște coaste care arată bine și mai există vreo 2 tipuri de burgeri pe care i-aș încerca așa că mai mult ca sigur o să revin. Prețurile sunt decente și e un loc excelent pentru a petrece o după-amiază/o seară de vară.

P.S. N-am făcut poze la mâncare, am mâncat-o. Dacă vreți să vedeți cum arată fie vă uitați pe pagina lor de facebook (aveți link-ul mai sus), fie vă duceți direct la sursă.

1 Comments Loc de papa bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *