Twitter practic ?

Azi am văzut prima utilitate practică a twitter-ului. Tot nu reușesc să fiu convins de avantajele majore ale aberatului pe 140 de caractere dar ăsta să zicem că ar fi primul pas înainte.

Eram cu Laurențiu după câte-o pizza mâncată și-o bere băută pe la Shorley prin regie și am constatat că mai am ceva timp liber la dispoziție. Așa că am zis să ne mai reorientăm spre înc-o bere (suc eu că eram cu mașina) prin alte zări mai albastre. Eventual s-o punem de-un meeting mai ad-hoc dacă se poate. Așa că i-am dat lui ăla micu’ laptopul meu în brațe și s-a apucat să tweat-ărească despre ieșitul la bere.

Bine, n-a apărut nimeni deci n-a avut succes dar ideea rămâne. Lumea află.

Am fost pe “La Motoare” cu Laurențiu și cu Sorin Rusi.  Am uitat cât de nașpa e să stai juma de oră la coadă după un păhărel de bere pe care-l golești in trei înghițituri (nu eu, eu am băut Cola, repet) și-am uitat cât de greu e să găsești o masă pe acolo seara. Noroc că dai de lume cunoscută și te înghesui printre ei.

6 Comments Twitter practic ?

 1. Laurentiu

  Cum n-a venit nimeni mai?:) Dar joi cum crezi ca s-au strans?:D
  Ii mai punem si pe aia care n-au putut sa vina si pe aia care nu ne-au gasit aseara?:D

  Reply
 2. Meekuu

  Eh, eu sunt mai Toma necredinciosu’ așa. Aseara n-a venit nimeni de pe twitter. A venit doar Sorin care a dat de tine printr-un alt mijloc de comunicație oldie but goldie. Telefonul.

  Reply
 3. sorin

  Statul la coada face berea mai buna. Muncesti si te lupti pentru ea. Nu a fost cazul aseara, dar sunt momente cand berea o cere:). Oricum a fost mult mai bine ca am stat la motoare. In puburi sau cluburi temperatura atinge si 50 grade…Deseara inca o iesire?

  Reply
 4. inbalarii

  Mda, primul tweet pe care l-am avut a fost “i just took a shit”. După câteva zile, am pus și continuarea: “it was a good shit”. Culmea, am avut și un follower după aia, probabil încă mai așteaptă updates de la mine cu sufletul la gură. E o tehnologie pentru oameni “with no life”. Părerea mea.

  Reply
 5. theheartcollector

  Veneam eu dacă ziceai :P

  Oricum prind rădăcini prin casă de când cu proiectul ăsta de licență…

  Reply
 6. Andy

  E chiar interesant de unde atata nebunie pe 100 si ceva de caractere. Daca putea scrie ceva ca pe un forum intelegeam. Acuma a mai aparut si versiune romaneasca tot in genul (http://www.ciripescu.ro) care are mai multe caractere ce ii drept, dar tot nu suficiente

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *