"App de luați lumină" – Android App

Unii ar putea crede că a pogorât asupra mea duhu’ sfânt și că mi-a dat inspirație divină însă  inspirația în acest caz își trage seva din altă parte.

Ce părere aveți de o aplicație pentru mobil care să înlocuiască clasica înghesuială de la “veniți de luați lumină” ?

Procedura clasică implică ieșirea preotului cu diaconii cu lumânările aprinse de la flacăra sfântă în fața bisericii. Și urmează îndemnul binecunoscut “Veniți de luați lumină”, moment în care hoardele de moși si babe se înghesuie să-și aprindă lumânăricile.

Ei, ideea mea păstrează neschimbat momentul ieșirii cu lumânările aprinse în fața bisericii. Numai că una din lumânări este postată în fața unui senzor de lumină care va comanda aplicația-server care la rândul ei va comanda aplicațiile de pe smartphone-urile preoților/diaconilor. Și de acolo, prin NFC, se răspândește “lumina” la enoriașii cu smartphone-uri și aplicația instalată. Și pentru ăia cu iPhone care n-au NFC o să existe și posibilitatea de-a folosi bluetooth sau direct ad-hoc wireless.

Și pentru că o astfel de aplicație s-ar putea sa supere prea rău mafia lumânărilor  BOR, apelăm direct la ei pentru licențiere și monetizare. Va fi prima aplicație lansată de BOR pentru smartphone-uri și va lansa BOR în noul mileniu al epocii digitale. Vreau doar 2% din  câștiguri.

P.S. Nu mă întrebați ce-am fumat, nu vă dau…

2 Comments "App de luați lumină" – Android App

  1. AlexJ

    Băi, nu e o idee rea… sunt absolut sigur că sunt oameni care ar face asta…doar că ar fi ăia care ar trece de la #yolo la #yolt de Înviere :P

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *