1. Când într-o conversație relaxată afară, la o țigară, un amic te întreabă când te-ai lăsat de fumat, tu îi răspunzi “cam prin 2001” iar replica vine rapid “aha, deci când m-am apucat eu prin liceu”.

2. Când constați că majoritatea colegilor de liceu sunt însurați de ani buni și au 1-2 puradei la activ (băi, suntem suficienți 7 miliarde de tâmpiți pe planeta asta… ).

3. Când una din feblețile tale din adolescență (Keri Russel) văzută într-un videoclip Bon Jovi pe vremea când aveai 15-16 ani arată acum ca o hoașcă bătrână și ridată.

4. Când realizezi că începi să devii un soi de gică-contra când cineva vine cu o idee nouă (pentru el).

5. Când ai câteva jocuri bune cumpărate, începute și abandonate (Torchlight 2, Guild Wars 2) și lipsește orice interes pentru ele da’ îți place să te joci Utopia.

6. Când peste 80% din oamenii cu care mai ajungi pe la băute (și rămâi cam singurul în stare de funcționare) sunt mai tineri decât tine cu cel puțin 4-5 ani.

7. Când unul din oamenii cu care ajungi pe la băute este mai bătrân decât tine cu cel puțin 10-15 ani și te gândești că ar trebui să fie sub demnitatea lui să facă treaba asta.

8. Când scrii articole d-astea pe la 2 noaptea și te gândești că de abia aștepți să intri mâine în vacanță, să închizi telefonul mobil și să te doară-n cur de tot ce nu contează. Era o vârstă când ăsta era modul “default”.