Am patit rusinea azi. Dau sa plec de acasa pe la ora 12 cand realizez ca mi-a expirat abonamentul pe RATB. Salariul tocmai reusisem sa-l termin complet sambata si astept de abia saptamana asta spre sfarsit banii pe 2 luni de la celalalt job. In buzunare aveam 10 bani (1000 ROL). Ma apuc si intorc casa pe dos si mai gasesc inca 90 si fac fix 1 RON. Un bilet de autobuz e 1,1 RON, prin urmare eram cu 10 bani mai sarac.

Si uite asa am plecat spre munca cu autbuzul si cu morcovu’ ca ma prind controlorii dar cu buzunarele zornaind de monezi de 10 bani. Din fericire nu m-a prins nimeni si cand am ajuns la munca am dat toti maruntii pe o cafea. Nah.. fuck RATB.

P.S. Explicatie la post-ul asta pentru cei cu IQ-ul lui Mircea Badea :

1. Un blog inseamna o lista de insemnari personale. Nu tin pe nimeni cu forta aici si nici nu ma intereseaza prea mult daca apreciaza unele insemnari.

2. Am considerat momentul ca avand oarecare doza de ironie. Nu mi se intampla in fiecare zi sa raman fara nici un ban in buzunar.

3. Muncesc lejer si castig destul de ok. Daca o sa am nevoie de bani mai multi imi pot permite sa-mi iau o slujba mai serioasa. Ma gandesc ca o diploma + faptul ca sunt de ceva vreme instructor CCNA si am experienta in administrare Linux constituie un avantaj mai mult decat suficient pentru un job BINE platit. Momentan prefer sa am o viata mai boema.

4. Daca nu-ti place ce-ai citit pana acum ce dracului mai cauti aici ???