Penibil

Am patit rusinea azi. Dau sa plec de acasa pe la ora 12 cand realizez ca mi-a expirat abonamentul pe RATB. Salariul tocmai reusisem sa-l termin complet sambata si astept de abia saptamana asta spre sfarsit banii pe 2 luni de la celalalt job. In buzunare aveam 10 bani (1000 ROL). Ma apuc si intorc casa pe dos si mai gasesc inca 90 si fac fix 1 RON. Un bilet de autobuz e 1,1 RON, prin urmare eram cu 10 bani mai sarac.

Si uite asa am plecat spre munca cu autbuzul si cu morcovu’ ca ma prind controlorii dar cu buzunarele zornaind de monezi de 10 bani. Din fericire nu m-a prins nimeni si cand am ajuns la munca am dat toti maruntii pe o cafea. Nah.. fuck RATB.

P.S. Explicatie la post-ul asta pentru cei cu IQ-ul lui Mircea Badea :

1. Un blog inseamna o lista de insemnari personale. Nu tin pe nimeni cu forta aici si nici nu ma intereseaza prea mult daca apreciaza unele insemnari.

2. Am considerat momentul ca avand oarecare doza de ironie. Nu mi se intampla in fiecare zi sa raman fara nici un ban in buzunar.

3. Muncesc lejer si castig destul de ok. Daca o sa am nevoie de bani mai multi imi pot permite sa-mi iau o slujba mai serioasa. Ma gandesc ca o diploma + faptul ca sunt de ceva vreme instructor CCNA si am experienta in administrare Linux constituie un avantaj mai mult decat suficient pentru un job BINE platit. Momentan prefer sa am o viata mai boema.

4. Daca nu-ti place ce-ai citit pana acum ce dracului mai cauti aici ??? 

9 Comments Penibil

 1. Radu

  O chestie care se mai intampla este sa mergi cu abonament toata luna si sa nu te controleze vreo tanti tafnoasa. Iar cand nu ai abonament si uiti sau nu ai timp, vin niste handralai de o culoare indoielnica la tine si iti cer “biletul la control, va rog”.
  In alta ordine de idei, mereu ma intreb cum impart ei spaga aia pe care le-o dau de fiecare data: 5ron.

  Reply
 2. bogdanel2005

  mikule, merg din ianuarie a.c fara abonament si merg chiar in fiecare zi, cu cel putin 2 mijloace de transport in comun, cert e ca fara abonament FTW, m-au prins, le-am dat jetu’ subtil “n-am acte nene, bani iok, ce-o sa-mi faci” ??? :P

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *