Prepare yourself

bfUna scurtă în contextul politic de astăzi.

Când am vreo întâlnire cu cineva și miroase în aer a scandal (a se citi “p.lă”) apăi mă gândesc din timp la toate variantele spre care-ar putea să curgă discuția și la argumentele valide cu care mă pot feri de prea-cinstita… ceartă.

Cu alte cuvinte, mă duc cu lecția făcută ca să dau bine și apăsat nu să deschid larg pulpele.

3 Comments Prepare yourself

 1. cartus

  Fara a tine partea cuiva, sunt 2 posibilitati care se poate:
  1. Ponta si domnisoara aveau lectia invatata, dar ea nu putea sa vorbeasca daca Ponta nu ii dadea okeyul (cam tragea cu ochiul la el inainte sa zica ceva). din asta deducem ca Ponta incearca sa il tina in ceata pe Basescu, ca oricum are zilele numarate.
  2. Ponta si domnisoara erau aerieni, iar Basescu i-a prins cu lectia neinvatata, Ponta a declarat ziaristilor ca Basescu e nustiucum, ca sa scape, iar Basescu a zis “luati de priviti cine nu a invatat pentru azi” catre ziaristi.
  Acum, orice varianta alegeti sa credeti, nu e bine pentru tara:
  – cei doi stiu care e situatia, dar dezinformeaza in fata presedintelui;
  – cei doi sunt prosti, ceea ce nu e ok pentru pozitiile pe care le ocupa.

  Reply
 2. fish

  cartus, la 1) eu cred ca se bazau pe noile taxe “scoase din dezbatere publica”. dar daca admiteau asta in public – adio alegeri cistigate.

  Reply
 3. strugarui

  După părerea mea, mânia, cearta etc e totală lipsă de educație, autoeducație etc. Deci, vorba românașului: cu prostu’ nu te pune că te va învinge, pentru că are experiență.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *