Dol & Vodafone

Deja încep să am ieșiri necontrolate din cauza lor. Vodafone, firma mare, ditai gigantul în domeniul comunicațiilor, s-a găsit să folosească dol.ro pentru vânzarea biletelor la Rolling Stones.

Și uite-așa pendulează site-ul lor între mesajul de “prea plin”, erorile de înregistrare la conturi noi și eroarea aia nașpa când selectezi biletele și crezi c-ai scăpat da’ ți-o mai trage odată. Bai nene, hai terminați cu asta. Vindeți biletele la casa din fața stadionului, țiganii le iau pe toate și le luam noi liniștiți după aia de la băieții tuciurii da’ bine răspăndiți pe strada din fața stadionului. La Placebo le vindeau și pe okazii.ro și uite-așa încărcarea se transferă altui site.

Și pe ăia de la Dol să-i învețe cineva că asp-ul suge. Și că site-ul lor e un mare (da’ MARE RÄ‚U) rahat. Rahat pe care au mai dat și bani.

P.S. Și devin din ce în ce mai enervanți. Acum nu mai trece de butonul cu “Comanda Bilete”. În plus cică e “IE friendly”.

P.P.S. DDoS pe telefoane si pe mail-ul ăla ?

Sediul central

DOL E-TAIL S.R.L.
Str. Fainari nr. 3,
Bucuresti, Sector 2, 021221
Telefon: (021) 210.87.79
Fax: (021) 210.44.01

Service IT

Standard Business
Str. Bucuresti Noi nr. 25
Bucuresti, sector 1
Telefon: – (021) 9633
Mobil: – 0728.11.96.33
Fax: – (021) 408.30.16
Email: [email protected]

P.P.P.S.

În dreapta de tot e un buton pe care scrie “Renunță” . N-am mai rezistat.

Să ma sugă !

4 Comments Dol & Vodafone

 1. Apollinaire

  Site prost, campanie de promovare de doi lei, in care Vodafone foloseste imaginea celor de la RS ca sa promoveze 500 de sms-uri pe luna, Bannere care te fac sa nu mai vrei pe tot netul, toate astea imbracate de McCann, despre care oricum nu am o parere prea buna. Astept sa se vinda pe strada sau sa vina 1 aprilie si sa se termine cu campania de preturi Vodafone ca sa-mi iau bilet.

  Reply
 2. ABS

  Solutie: aboneaza adresa aia de mail la TOATE serviciile de spam care iti pica in mana :)
  Viagra, porn, tot!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *