Punct de vedere

Pe Realitatea TV :

 “13% dintre studenți susțin că au dat mită”

Mai normal era așa :

“13% dintre studenți recunosc că au dat mită”

4 Comments Punct de vedere

 1. nexus

  Unii (eu adica :)) ) nu au dat nimic. Desi poate au fost destul de aproape sa dea, dar in contextul respectiv s-ar fi numit vatamare corporala si nu dare de mita. :))
  Interesant nu este ca au dat, ci faptul ca se cere uneori de la obraz. Sau, alteori, dupa un buchet de flori ACEEASI lucrare de licenta devine o capodopera. Jegurile noastre universitare… care vor produc in banda “geniile” ce vor construi “viitorul luminos” al tarii…
  Sunt curios de unde dracu’ vor mai avea idioti precum Vosganian in viitor tupeu sa spuna ca ne compensam exportul inexistent cu banii trimisi in tara de maratii care isi vand sanatatea prin alte tari.

  Reply
 2. DARTH

  O poveste cu mita … pe care o stiu de la un bun prieten care invata la Traian Vuia Galati. Individu … care recunoaste ca a dat mita e de la tara … Si a ajuns in clasa a 11-a … La un moment dat … intr-o ora de mate il scoate la tabla sa rezolve vreo doua ecuatii … la care omu se incurca la tabla inmultirii … dadea raspunsuri gresite … si era nesigur … la care profa ii zice “Mai ciprian … tu cum ai ajuns in clasa a 11-a ?” … a stat … a procesat informatia la care a dat cel mai logic raspuns si anume … Cu porcul.
  3 secunde a durat la care toata clasa a inceput sa rada iar profesoara l-a trmis la loc … cu nota 2 bineinteles.

  Reply
 3. finalone

  Suna hilar, dar poate ar trebui sa se faca si pentru studenti o ”linie verde anticoruptie”..
  Eventual cu niste afise prin secretariate.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *