Remember

Urmând link-ul către blogul unui cititor am descoperit postul acestuia cu wallpaper-urile cu sigla răposatului radio Contact. Îmi aduc aminte că am crescut practic după revoluție ascultând muzică la radio Contact. Prin clasa a 9-a de liceu desenam pe caiete delfinașul de pe siglă. Chiar dacă începusem să dau mai des pe Activ FM tot radio Contact rămânea preferat. În momentul în care am văzut că a fost transformat în Kiss FM și am văzut pe la TV scenele în care dezmembrau studioul vechi, am jurat să n-ascult niciodată de bunăvoie postul ăla de radio. Deja mă enervau de ceva vreme alde Huidu și Gainușă dar din momentul ăla chiar mi-au devenit antipatici. Nu mă interesează cine deținea Contactul, ce a făcut, cine l-a cumpărat, de ce sau orice altă scuză vis-a-vis de subiectul ăsta.  Eu l-am ascultat frecvent de pe la 11 ani (1990, când a început să emită radio Contact la noi) și până pe la 16-17 ani și încă mă apuc să sterg din memoriile casetofoanelor auto Kiss FM-ul de câte ori îl prind. Childish ?

6 Comments Remember

 1. nexus

  Eu, desi am impresia ca stiu toate melodiile de pe hard si am un tuner FM disponibil (Technics – sa nu creada cineva ca e vreun aparat cu tuburi :)) ), n-am mai ascultat nici un post de radio de niste ani buni. Cred ca de vreo 7 ani, dar nu sunt sigur.
  Deci pe tine se bazeaza “industria” radio – nu ceda. :D

  Reply
 2. Seth

  Imi aduc aminte ca Radio Contact nu a difuzat niciodata 3 Sud Est (LOL) sau AnimalX.
  Pur si simplu nu reprezentau nimic pentru ei, nici macar din punct de vedere muzical :D

  Din nefericire, Kiss a coborat mult standardele (si pubicul tinta, de altfel). De unde si muzica (?!) oribila.
  Delfinul era chiar cool.

  Reply
 3. silvia

  vai, pentru mine a fost o drayma cand a disparut contact si a aparut penalitatea asta de kiss fm. de-atunci nu mai ascult radio… mi s-a luat

  Reply
 4. Gadjo

  Daaaa! Si eu am ascultat Contact pana mi-am luat calculator. Mai am prin cutii cateva casete cu muzica trasa de la ei :).

  Reply
 5. ABS

  Din pacate eu ii tot aud pe carcotasi prin maxi-taxi. Nu stiu cum se face, da’ numai la ora cand au ei emisiune se nimereste sa fiu si eu in maxi-taxi… oricum au devenit foarte stupizi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *