Seriale

Cu din ce în ce mai puțin timp liber la dispoziție parcă nici nu am mai avut când să arunc un ochi peste toate noutățile apărute în domeniul serialelor tv sezonul ăsta. Cu două excepții notabile.

Am descoperit cu puțin ajutor din partea prietenilor “Sons of Anarchy”. Și zău dacă mi-a părut rău. Este un serial excepțional cu o coloană sonoră pe gustul meu. Ca să nu mai spunem de rolurile de excepție interpretate de Ron Perlman și Katey Segal. Primele sezoane le-am urmărit la foc continuu și acum aștept cu nerăbdare ziua în care apare pe torrente cam cum așteptam pe vremuri BSG.

Al doilea este Terriers. Care a început mai lejer și nu mă așteptam la început să mă prindă. Dar a facut-o și chiar am înjurat când am auzit că e pe cale de-a fi suspendat după doar 13 episoade. E un serial mai bun decât multe din porcăriile care rulează cu 1-2 sezoane deja în spate.

Pe la sitcom-uri, exceptând “Two and a half men” mă mai uit și pe la “Blue Mountain State”. Asta în amintirea seriei “Porky’s”.

În rest nu văd nimic notabil și chiar mă gândesc cu groază că mai am de așteptat până-n iulie 2011 ca să înceapă Breaking Bad. Inclusiv Dexter m-a dezamagit după primele 2 episoade sezonul ăsta și am renunțat să-l mai urmăresc.

Serios, parcă devin din ce în ce mai proaste serialele TV. Uimitor cum ajungi să regreți seriale pe care acum 3-4 ani le considerai proaste comparativ cu “oferta” actuală. Parcă s-au tâmpit cu toții. Seriale cu vampiri gay, puștime de liceu și comedii cretinuțe. Astea-s de găsit acum in ofertă.

Vă las cu niște băieți găsiți prin coloana sonoră de la “Sons of Anarchy”. Din păcate sunt cam greu de găsit melodiile lor.

Tarbox Ramblers – Already Gone

Tarbox Ramblers – St James Infirmary

9 Comments Seriale

 1. Dave

  Salut, Micutzule…eu iti recomand sa te uiti si la Modern Family (m-am uitat la el ca l-a pomenit Conan la el in emisiune). Ce pot sa-ti spun, imi place, chiar mult.
  Have fun.

  Reply
 2. George

  de pe coloana sonora SAMCRO prefer intro-ul “This life” si “John The Revelator” by John Curtis & The forest rangers. Serial uber GG, pacat de sezonul 3 care deja tinde usor spre cheesy soap opera.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *