E în wishlist de vreo 1-2 ani. Mi-a făcut cu ochiul o bună bucată de timp dar am considerat că totuși nu merită să dau atâția bani pe el. Mai ales că eram în perioada în care devenisem conștient de faptul că am o problemă cu șoarecii.

Cine mă cunoaște mai bine știe cam câți șoareci au trecut prin mâinile mele. Am avut o perioadă în care căutam cei mai mici mouși de laptop. Cu cât mai mici cu atât mai bine mă înțelegeam cu ei. Ajunsesem la un număr de 5-6 mouși mici pe care-i foloseam în perioada respctivă. Și imediat cum vedeam pe undeva un model mai mic îl cumpăram. Am printr-un sertar chiar și așa ceva (primit cadou de la Bogdan). A urmat un mouse cumpărat odată cu fostul notebook (Thinkpad T61), un mouse bluetooth Thinkpad care se potrivea perfect cu un notebook perfect. Din păcate ăsta a făcut o baie în bere și a început să dea niște rateuri pe la conexiunea de bluetooth. Dar deja învățat cu nărav, următorul mouse a fost tot unul relativ scump și mai răsărit decât majoritatea celor care mi-au tot trecut prin mâini de-a lungul anilor. Și anume un Logitech M555b. Dar și ăsta a făcut cunoștință cu lichidul magic (adică berea). Încă merge dar parcă l-aș fi schimbat… Ce m-a convins definitiv a fost faptul că ăsta mi-a fost “confiscat” de “jumătate”. A descoperit și ea avantajele unui mouse wireless.

De astăzi îl am pe ăsta, versiunea nouă a unui mouse care îmi bântuie visele mele de “șoricar” de vreo 2 ani, Razer Orochi 2013. Și pe care-l caut de aproximativ 3-4 luni de când m-am hotărât într-un final să-l iau. Și cum varianta veche nu prea mai era pe stoc pe nicăieri a trebuit să aștept până a apărut versiunea 2013. Și l-am găsit și cumpărat de la it-shirt.ro. Le dau link-ul pentru că s-au mișcat destul de ok cu comanda și pentru că sunt cam singurii la care am găsit pe stoc așa ceva. Magazinele mari de pe la noi n-au mai prea auzit de Razer și chiar mă temeam că dispare de pe piața de la noi cum au dispărut și memoriile Geil într-o perioadă. Le mulțumesc pentru promptitudine și le-aș recomanda să-și îmbunătățească site-ul.

Cât despre șoarec ce să zic, e mișto. Am căutat o alternativă hibridă (fir/wireless) la ăsta. N-am găsit, așa că a rămas Razer. Nu că aș fi eu gamer înrăit că nu sunt. Dar sunt o persoană comodă. Îl folosesc pe bluetooth când sunt pe fugă, rapid și îl trec pe fir când lucrez acasă. Eventual să mă mai și joc câte ceva dacă am timp. E frumos, se așează perfect în mână, borseta de transport e un accesoriu util și am apreciat firul îmbrăcat textil. Sper să reușesc să-l feresc de o baie cu bere pe ăsta deși era să-i fac inaugurarea fix la jumătate de oră după ce l-am scos în cutie și m-am trezit să deschid o Paulaner nefiltrată pe lângă el. A scăpat.

Momentan wishlist-ul îmi rămâne cam gol. Deși începe să-mi încolțească o idee și să mă bată gândul să-mi iau o tabletă de 7” ca să mă uit pe ea la seriale în pat.