Summertime

Se dă următoarea situație ipotetică:

E vară, e cald afară și tocmai încep o clasă de CCNA. Brusc, în sală intră una din fetele de la clasă îmbrăcată într-un maieu EXTREM de decoltat care chinuie un piept bine de tot dezvoltat. Ce mă fac eu în situația asta ?

a ) casc ochii maaari, rămân cu gura întredeschisă și scot un “ăăăăă” încet

b ) trec cu privirea fugar peste “echipamentele” studentei după care încerc să revin la ceea ce făceam înainte. Nu reușesc și mai trec odată cu privirea. Încerc să-mi revin. Nu reușesc, mă mai uit odată. Scot ochelarii că-s aburiți și mai arunc o privire.

c) pentru câteva secunde rămân cu privirea fixată pe pieptul generos. După care îmi revin și mă ocup de ceea ce făceam înainte. De-a lungul zilei mai administrez câteva “doze” la anumite intervale de timp.

d) Tugui ușor buzele și scot un lipait caracteristic timp de 1-2 minute. După care mă ling pe buze și zic “Ma-ma”.

e) Îi atrag respectuos atenția studentei că nu are o ținută decentă și nu-mi pot desfășura clasa în bune condiții pentru că toate privirile băieților sunt fixate pe “rack-ul” ei în loc să fie fixate pe rack-ul cu echipamente. Mai țin o prelegere de câteva minute legată de modul în care trebuie să se prezinte un student în mediul academic, prelegere împănată cu aluzii la proasta creștere a tineretului din ziua de azi. În timpul ăsta n-o privesc direct în ochi ci am privirea pierdută pe undeva mai jos.

Eh, what should I do ?

24 Comments Summertime

 1. nacha

  Eu zic sa-i cer nr. de tel. pentru update de firmware, ma gandesc ca o sa mai vina cu rack-ul la curs si te-ai ars la pedagogie…

  Reply
 2. Sabotor

  Le dai drumul celorlalti studenti si ii oferi ei ore in particular, sa aprofundeze mai bine. Desigur, poze de la orele in particular sunt binevenite…

  Reply
 3. Mihai

  asta e fantezie sau plan de actiune?
  clar, n-ai cum sa nu te uiti, n-ai de ce sa nu te uiti. in rest, poti sa faci ce vrei tu, doar sa te uiti :D

  Reply
 4. jollyca

  arhi… libidinos batran ! :))
  Pai faci o poza si pui pe blog. Dupa ce vedem cu ce te confrunti putem sa-ti dam sfaturi pe masura.
  Prima si prima intrebare este ce cauta la CCNA ? E vre-un fetish ? :D

  Reply
 5. Meekuu

  Arhi, ce zici tu n-are nici un sens. Pe la spate nu-i mai vezi sânii. E păcat.
  zoso, după cum am zis, e o situație ipotetică. Ce naiba, mă mai citesc și studenții.
  jollyca, în fața unei astfel de minuni nu-ți mai pui întrebări cum ar fi “ce caută ea la CCNA” E acolo. Nu mai contează.

  L.E. Ah și postul nu face parte dintr-o campanie de marketing a Academiei noastre. Așa că sper că la vară să n-avem numai băieți veniți în cautarea “sânului pierdut”.

  Reply
 6. nexus

  Oricare din variante presupune holbat. :))
  In rest dai si tu cu zarul – pentru ca se face tot mai cald, faza se va repeta si trebuie sa dai si tu dovada de originalitate (zarul ar trebui sa-ti asigure un sistem aleator de raspuns). :))

  Reply
 7. Fuzzy

  Eu recomand sa-ti chemi la laborator cam toti amicii care se pricep la rack-uri ca ai sa le prezinti un model nou (NEXUS?). Macar sa nu suferi singur in tacere.
  PS: e tarziu sa ma apuc din nou de CCNA 1?

  Reply
 8. A.Faith

  vorba lu’ zoso, scoate-o mai des la tablă :))
  spre deosebire de tine, alți profesori dau lecții particulare acestor eleve. în general, orale. fetele adică. ele prestează orale.

  Reply
 9. Turambar

  Deci daca te inscrii la cursuri la CCNA, itzi cresc tzatze?

  Zoso, tocmai am gasit unde sa-l trimitem pe Pigu…

  :rofl:

  8 + 6 = 9.5

  Reply
 10. E-nigma

  1. faci poza cu mobilul, o transformi in ASCII art si o pui ca banner la router/server/ce vrei tu. cu Y! ID cu tot.
  2. ii spui ca faci teste la noul IP cam si pui stud sa se con.
  3. parca tu nu erai singleton?! vrei sa dormi in rack la noapte?!
  4. ii ceri un poster cu autograf si-l lipesti pe rackul cu echipam. asa o sa fii sigur ca toti se uita unde trebuie, faci gauri de leduri in dreptul ochilor si pieptului si buricului.. eventual pui un DVD unde se vede pieptul ei si mai scoti din cand in cand sertarul in spatele pozei..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *