Se dă următoarea situație ipotetică:

E vară, e cald afară și tocmai încep o clasă de CCNA. Brusc, în sală intră una din fetele de la clasă îmbrăcată într-un maieu EXTREM de decoltat care chinuie un piept bine de tot dezvoltat. Ce mă fac eu în situația asta ?

a ) casc ochii maaari, rămân cu gura întredeschisă și scot un “ăăăăă” încet

b ) trec cu privirea fugar peste “echipamentele” studentei după care încerc să revin la ceea ce făceam înainte. Nu reușesc și mai trec odată cu privirea. Încerc să-mi revin. Nu reușesc, mă mai uit odată. Scot ochelarii că-s aburiți și mai arunc o privire.

c) pentru câteva secunde rămân cu privirea fixată pe pieptul generos. După care îmi revin și mă ocup de ceea ce făceam înainte. De-a lungul zilei mai administrez câteva “doze” la anumite intervale de timp.

d) Tugui ușor buzele și scot un lipait caracteristic timp de 1-2 minute. După care mă ling pe buze și zic “Ma-ma”.

e) Îi atrag respectuos atenția studentei că nu are o ținută decentă și nu-mi pot desfășura clasa în bune condiții pentru că toate privirile băieților sunt fixate pe “rack-ul” ei în loc să fie fixate pe rack-ul cu echipamente. Mai țin o prelegere de câteva minute legată de modul în care trebuie să se prezinte un student în mediul academic, prelegere împănată cu aluzii la proasta creștere a tineretului din ziua de azi. În timpul ăsta n-o privesc direct în ochi ci am privirea pierdută pe undeva mai jos.

Eh, what should I do ?