Țară frumoasă

pissWeekend-ul care s-a încheiat pentru voi duminică pentru mine s-a încheiat astăzi (luni). După o săptămână de training prin Brașov am mai rămas 2-3 zile pe acolo să mă relaxez. N-am făcut mai nimic special, am băut bere, am tras o tură prin Moeciu/Cheile Grădiștei, am băut bere, am vizitat nițel orașul, am băut bere, am urcat cu telecabina pe Tâmpa, am băut bere, am făcut poze cu mobilul de pe Tâmpa, am băut bere și, să nu uităm, am băut bere în timpul concertului lui Ioan Gyuri Pascu în Bierhaus.

Ei, în drumurile noastre între 2 puncte de băut bere am asistat la un moment fascinant. Pe una din străzile centrale ala Brașovului (cred că era Sfântul Ioan dacă nu mă înșel), la nici 200 de metri de Piața Sfatului, o mămică îi scosese puțulica din pantaloni odorului ei de câțiva ani și îl ajuta pe acesta să se pișe cu succes pe un zid. Repet, pe o stradă centrală, ziua în amiaza mare. Niște turiști treceau pe lângă ea și sunt convins că numai frica lor de-a nu fi arestați pentru pedofilie i-a oprit să nu scoată aparatele și să facă poze cu maimuța.

Copilul va ajunge un concetățean de seamă al dulcei noastre patrii și probabil că se va pișa pe multe ziduri de-acum înainte. Înainte să-i plângeți de milă mămicii vă rog luați în calcul că este plin de terase și baruri prin preajmă. Mi-e tare greu să cred că oamenii de prin acele locuri sunt atât de haini încât să lase ca unică soluție bietului copil pișarea pe ziduri.

Frumoasă țară, păcat că-i locuită.

3 Comments Țară frumoasă

 1. Tyby

  Meek-ule, nu ai ce face cand ai copil mic, nu mai da in oameni degeaba. Daca nu il pui sa faca atunci, face pe el. Pur si simplu. La copil dureaza ceva mai mult pana il “dresezi” sa astepte.

  Reply
  1. Radu

   Stai bre, vorbim de un loc unde aveai minim 4-5 crâșme pe-o rază de 20m. Bașca un copăcel tot pe la 20m. Chiar să-l pui să se pișe pe trotuar pe zidurile caselor ?

 2. Tyby

  Si, ca sa intelegi cat mai bine, este singurul mod de a obisnui copilul sa isi constientizeze nevoile si sa “ajunga om mare”. Sau – ma rog – poti sa incerci sa-l snopesti in bataie, ai sanse sa functioneze, insa …

  Iar un copil care face pe el si constientizeaza acest fapt, sufera mai rau decat pentru multe alte cacaturi (poate mai importante pentru noi).

  E greu sa explici cuiva care nu a trecut prin asta, si nu o spun din dorinta de a face un cliseu. Pur si simplu asta e realitatea.

  Si p-orma, pula mea, la cate mii de maidanezi se pisa pe toate gardurile, zidurile, masinile si copacii din Brasov, chiar de un copil ti-ai gasit sa te iei?

  Si da, am vazut si in tarile cu apa calda tabloul descris de tine. Si nu, nu erau “de-ai nostri”.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *