pissWeekend-ul care s-a încheiat pentru voi duminică pentru mine s-a încheiat astăzi (luni). După o săptămână de training prin Brașov am mai rămas 2-3 zile pe acolo să mă relaxez. N-am făcut mai nimic special, am băut bere, am tras o tură prin Moeciu/Cheile Grădiștei, am băut bere, am vizitat nițel orașul, am băut bere, am urcat cu telecabina pe Tâmpa, am băut bere, am făcut poze cu mobilul de pe Tâmpa, am băut bere și, să nu uităm, am băut bere în timpul concertului lui Ioan Gyuri Pascu în Bierhaus.

Ei, în drumurile noastre între 2 puncte de băut bere am asistat la un moment fascinant. Pe una din străzile centrale ala Brașovului (cred că era Sfântul Ioan dacă nu mă înșel), la nici 200 de metri de Piața Sfatului, o mămică îi scosese puțulica din pantaloni odorului ei de câțiva ani și îl ajuta pe acesta să se pișe cu succes pe un zid. Repet, pe o stradă centrală, ziua în amiaza mare. Niște turiști treceau pe lângă ea și sunt convins că numai frica lor de-a nu fi arestați pentru pedofilie i-a oprit să nu scoată aparatele și să facă poze cu maimuța.

Copilul va ajunge un concetățean de seamă al dulcei noastre patrii și probabil că se va pișa pe multe ziduri de-acum înainte. Înainte să-i plângeți de milă mămicii vă rog luați în calcul că este plin de terase și baruri prin preajmă. Mi-e tare greu să cred că oamenii de prin acele locuri sunt atât de haini încât să lase ca unică soluție bietului copil pișarea pe ziduri.

Frumoasă țară, păcat că-i locuită.