Cablare structurată

Poate erați curioși să vedeți interiorul unei cutii de echipamente RDS. Ordinea care domnește acolo, standardele de cablare respectate ca la carte explică perfect de ce RDS este unul dintre cei mai mari provideri din România și de ce RDS oferă cele mai bune servicii.

RDS1

RDS2

Am acoperit zona cu adresa de pe echipamente pentru a nu creea probleme abonaților deja încercați ai RDS. Imaginile sunt primite de la un coleg, instructor în academie, care locuiește în zona Militari.

13 Comments Cablare structurată

 1. deconectat

  Tu inca nu ai invatat ca nu exista ieftin si bun? Daca ar investi mai mult in oamenii care fac instalarile si in cutii si in cabluri si in echipamente nu ar mai fi ieftin, nu-i asa?

  Reply
 2. Meekuu

  Eu stiam cu “good, fast and cheap – pick two”. Dar serviciile RDS nu-s nici “good” nici “fast” și nici “cheap” n-aș putea spune că sunt.

  Reply
 3. nexus

  Priveste partea buna – e cat se poate de modular. Pica o dracie – pierd conexiunea maxim 8. Deci minim de clienti nemultumiti. Si se poate inlocui si rapid ca au cumparat un vapor intreg din China cred. :))
  Acum e problema si cati clienti multumiti erau inainte. :))

  Nu stiu ce sa zic la nivel global de echipele de instalare. La mine (peste lac de Titan) cand a fost au venit doi tipi pe la 30 si ceva de ani care se vedea ca stiu ce fac, au instalat, au si testat. La o amica (pe la magazinul Titan de data asta) au venit doi pusti, au tras firul, l-au bagat in modem si au tulit-o.

  Reply
 4. Znuff

  Pfft, doar ce-am sters poza de pe telefon ca iti aratam eu cum arata unde stateam eu dulapul RDS :D

  Aveau vreo 5 switchuri… nu 3 ca in poza :D

  Reply
 5. tb

  cel mai tare este metoda foarte sigura de pastrare a username-ului si parolei (aka sticker pe echipament)

  Reply
 6. finalone

  Cabluri roase si sertizate ca de maimute. Curentul e platit de locatari …si probabil de ‘taxa’ luata de la rds de administratorul de scara.
  Foarte corect etic de altfel.

  Reply
 7. ABS

  Degeaba ai acoperit zona cu adresa, daca ai lasat MAC-ul :)
  Crezi ca daca vor sa localizeze, le-o fi greu?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *