Today I listen

În urmă cu vreo 2 ani l-am descoperit întâmplător pe Cosmo Sheldrake ( cu Come Along, un pic mai jos). Cosmo este un muzician britanic care experimentează atât de mult încât nu-l pot încadra într-un gen anume. Ulterior am mai adăugat prin playlist-uri și alte creații ale lui la fel de interesante.
Mai interesantă pentru tocilarul din mine este informația referitoare la fratele lui, Merlin Sheldrake, care este biolog (mai precis micolog, adică ciupercolog ), cu o carte extrem de interesantă la activ.

Ei, acum după ce-ați ascultat Come Along, vine și partea a doua. Mai acu’ vreo 2 săptămâni Spotify mi-a recomandat o piesă de la Gentle Mystics și anume ‘Hark’. N-aveam habar cine-s Gentle Mystics da’ piesa a fost ascultată din greu vreme de vreo săptămână. Pentru simplul fapt că e tot o chestie atât de experimentală și twisted și se întâmplă atât de multe chestii diferite din punct de vedere muzical pe acolo încât dacă ai fi nevoit să le povestești cuiva, nu te-ar crede că toate alea pot funcționa împreună. Și cu toate astea funcționează.
Ulterior, căutând informații despre ei aveam să aflu că Gentle Mystics este un grup de artiști din care face parte și sus numitul Cosmo Sheldrake (de prin 2007 chiar) iar prin videoclipurile lor apare și frățiorul ciupercolog Merlin. Brusc, după ce afli de legătura asta, lucrurile par mult mai clare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *