Today

Back to work. După aproape o săptămână de stat la pat cu ceaiuri și medicamente eram chiar nerăbdător să mai miros aer curat.
La 9 trebuia să ajung pe la Piața Victoriei la un Training Cisco prin America House. Azi era a doua zi de training dar ieri chiar nu m-am simțit în stare să bat drumul până în Piața Victoriei. M-a amuzat că intrarea se chema West Wing (nu de alta da’ am tot urmărit serialul zilele astea). Am ajuns cu oarecare întârziere dar au mai venit 2 tipi după mine așa că mi-a trecut.

M-am așezat cuminte lângă celalalt coleg al meu (el a venit la ora la care trebuia) și am început să ascult prezentarea. Tipul vorbea engleza stricat cu un accent de care nu reușeam să-mi dau seama de pe unde provine. Totul s-a lămurit când a început să povestească ceva legat de un scaun cu rotile (pentru a demonstra o chestie). Se tot chinuia să “make his point” pe acolo spunând “uilșer”. De abia când a făcut gestul de a împinge ceva m-am prins că se chinuia să zică “wheelchair”. Deci era francez… Bănuială confirmată și la sfârșitul training-ului când am dat feedback-ul referitor la prezentări. În rest, pizza de la Jerry’s, 2 sticle de cola la jumate și o cafea făcută de una din secretarele de acolo.

Ca chestii negative, nu mergea wireless-ul p’acolo că trebuia să ai un cont de guest de la ei (m-am apucat sa sniffăi rețeaua cu un ethereal nițel da’ n-am avut rabdare și nici chef de discuții cu cei de acolo) și mai era un gigel enervant de genul “geek that knows fucking everything” cu un laptop de neam prost Dell XPS 17” wide care se tot băga în seamă p’acolo și împărțea cărți de vizită tuturor.

De acolo am plecat înspre poli unde am auzit de ieri că au venit echipamentele noi pentru academie. 12 Routere Cisco 2800 și 6 Switch-uri noi nouțe. Ipsec, mpls, cbac, call manager express, altfel spus numai sex oral nu fac.

Acum mă chinui să fac Firestats-ul să meargă și nu reușesc (Chiar, dau o bere pentru o versiune mai veche de Firestats, 1.1.0, 1.0.1 ceva.) și iau ultimile episoade din Heroes și Prison Break apărute azi.

7 Comments Today

 1. Seth

  West wing -serialul mi se pare unul dintre cele mai interesante seriale pe care le-am vazut ever(mai putin ultima serie :( ).

  Reply
 2. Meekuu

  Pai nu stiu cum sa-ti zic, da’ n-as cara dupa mine laptop cu ecran de 17” nici daca ar iesi din el gagici goale cand il deschid. Al meu are 2.8 kg si sper ca urmatorul sa aiba mai putin.

  Reply
 3. tb

  din surse sigure, va pot spune ca urmatorul laptop va fi de maxim 7′ , se va plia de 2-3 ori si viitorul proprietar il va putea pune in portofel.
  Alimentarea va fi prin inductie electromagnetica, asa ca nu va mai avea baterie, si cablu electric.

  Wellcome to laptopia :P

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *