Treburi trebe trebi…

Azi am început ziua cu un drumuleț până prin zona Colentina după care spre Cisco Expo (Calea Victoriei, Radisson SAS Hotel). Pe la 2 am tras o fugă până la Romtelecom în Palatul Telefoanelor, ocazie cu care-am aflat și c-au închis ușa de pe colțul clădirii (boooo, țin minte ce-mi plăcea să intru pe ușa aia rotativă din Palatul Telefoanelor vechi). La Romtelecom am avut o întâlnire cu cei de acolo și cu câțiva bloggeri (într-o ordine complet aleatoare ): Swamp, Piticu, Arhi (yeap, am fost 2 burtoși), Dan Dragomir, Victor Kapra (care-a și scris despre eveniment) Subiectiv și Albert Budică (îmi scapă link-ul către el). După care am făcut calea întoarsă la Cisco Expo. Am câștigat un router Linksys la standul Cronus (thanks Cronus) am mai socializat cu cei de la Logicom și Cronus nițel și am sperat să mai prind un premiu pe la tragerea la sorți de la Cisco.

Ah, vis-a-vis de tragerea la sorți am remarcat o chestie extrem de haioasă. Deși este eveniment Cisco, deși Cisco iar a ieșit în profit, la tombolă n-a oferit decât echipamente Linksys (segmentul home-user). A fost în schimb prezent la tombolă și un premiu care consta într-un router Cisco 881 oferit de cei de la Logicom. Oameni serioși care nu s-au încurcat cu Linksys-uri. Pe ăla am sperat să-l agăț dar n-am reușit.

Majoritatea premiilor le-au umflat cei de la Credis (“concurența” noastră). De fapt nu știu dacă a existat cineva de la Credis prezent în sală care să plece cu mâna goală. Eh, asta e, Academia noastră are noroc în dragoste.

După Cisco Expo am tăiat-o spre Politehnică unde aveam de aranjat un rack cu echipamente plus o mică întâlnire pe ordinea de zi.

Cu alte cuvinte o zi extrem de solicitantă dar care a meritat din plin efortul depus. Revin mâine cu mai multe informații referitoare la evenimentele petrecute azi. Highlight-ul zilei a fost oricum prezentarea lui Marian Selea (cea mai tehnică de până acum și care a băgat în ceață peste 70% din asistență).

4 Comments Treburi trebe trebi…

 1. Piticu21

  :D) aaa … nu-l vinzi? :P

  gasim niste pitzipoance sa-l cumpere :) ca sa facem help desk [& amp ; more – ce nashpa e wordpressu face strip la & ] dupa aia ;)

  Reply
 2. Albert Budica

  Salut! Tin sa mentionez ca participarea mea la evenimentul organizat de Romtelecom nu a fost in calitate de blogger, fiindca nu sunt un blogger consacrat (sa nu speriem lumea ca sunt vreun nume in blogosfera pe care l-au ratat), ci doar i-am reprezentat in cadrul intalnirii de ieri pe partenerii nostri, respectiv pcnews.ro
  Multumesc! Albert Budica

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *