WordPress 2.7

Mai acu’ 5-10 minute am observat că a apărut WordPress 2.7. În mod normal l-aș mai fi lăsat câteva zile să se mai așeze. Da’ acum trec printr-o perioadă în care mă mănâncă rău să instalez ceva nou. Așa că am zis că ar fi mai bine să instalez un WordPress nou pe blog decât să mă apuc să-mi pun Vista pe laptop.

Printre chestiile modificate cel mai ușor de remarcat ar fi redesenarea (din nou) a interfeței de administrare (Dashboard). De abia mă acomodasem cu cea veche și-au schimbat-o din nou. Partea bună e că pare să aibă mai mult sens modul în care sunt așezate meniurile acum. Aveți un “sneak preview” mai jos. Dacă mai am timp o să fac un review mai amănunțit zilele astea. Dacă nu, folosiți-l și aflați pe pielea voastră. E gratis :D.

new_dash

6 Comments WordPress 2.7

 1. TheBride

  Imi place noua interfata, e mult mai ok decat prima (pe Firefox 3 arata ok, nu stiu pe Chrome sau IE7) dar am avut ieri o surpriza cand am incercat sa aprob niste comentarii de pe mobil. In afara de faptul ca interfata in general nu era nici inainte si nu e nici acum foarte optimizata pentru mobile cu Symbian, acum cauti de zapacesti butonul de aproba comentariu, care sta de fapt ascuns intr-un drop down meniu pe undeva. Au trecut vreo 3 statii de metrou pana am reusit sa aprob primul cometariu ieri:)

  Reply
 2. noru

  Uite de-aia astept eu sa apara niste review-uri, niste pareri. Si oricum, upgrade-urile astea le fac intai pe un server de development si cand ma asigur ca totul merge bine le trec in “production”.

  Reply
 3. bogdanic

  Sorry! Mie mi se vedea aiurea rau de tot zilele trecute pe chrome. Acum pare sa se fi rezolvat (lucrez pe site-ul wordpress – poate de asta). Aceeasi problema o am si eu cu Symbian-ul. Pot intra doar cu miniOpera si caut butoanele….

  Reply
 4. TheBride

  @bogdanic: Pai Opera Mini e de la sine inteles:) Ca SE P1i al meu are un browser de nu-ti doresti sa il vezi. Insa, chiar si cu Opera Mini e complicat sa gasesti butoanele in noua interfata a WordPress-ului.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *