Zerg rush

zerg_rushÎn 2012, zilele acelea din iulie premergătoare suspendării lui Băsescu au fost comparate de un prieten cu un “zerg rush”. Ulterior am folosit și eu termenul de comparație în “Marțea Neagră” .

Mă uit la ce se întâmplă zilele astea în politica și societatea românească și începe să-mi piară entuziasmul și optimismul. Am fost îndelung atacați, futuți prin toate găurile și într-o duminică ploioasă de noiembrie am reușit să le dăm o lovitură năucitoare.

Numai că avem o mică problemă, cel puțin din punctul meu de vedere. Imediat după aceea, văzându-i speriați, năuciți și panicați, ne-am oprit și-am început să ne uităm la ei zâmbind tâmp. Mecanismul lor de apărare asta le spune să facă pentru a supraviețui. Să fluture momentan steagul alb dar să pândească atent momentul în care noi, oftând leneș, ne vom culca la loc pe-o ureche.

Generația sau Partidul Facebook măcar atâta lucru ar fi trebuit să învețe din jocurile video. Că n-ai câștigat jocul atunci când ai oprit un “zerg rush” ci de abia atunci când zergii nu mai au nici o construcție pe tabla de joc. Și momentan zergii noștri încă au construcții pe tablă așa că poate-ar fi cazul să nu ne amăgim acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *