Sunt client Romtelecom de pe la începutul lui 2013, adică aproape 2 ani. Când am făcut abonamentul respectiv a fost suficient să-mi exprim pe aici nemulțumirea vis-a-vis de RDS și dorința de-a deveni abonat Romtelecom și, deși nu am numărul de telefon făcut public pe undeva pe site, am fost rapid găsit și sunat de cei de la Romtelecom.

Stați liniștiți, nu am primit nimic moca, am făcut un contract normal pe care l-am plătit la prețul de pe piață. Ba mai mult, m-au taxat timp de un an și jumătate pentru un terminal DECT pe care nu mi l-au dat. Dar esențial era faptul că m-au găsit rapid atunci când aveau interesul să o facă.

Acum 5 zile (sâmbăta, pe 15 noiembrie) făceam o sesizare pe site-ul telekom din contul de client. Cont de client pe care mă loghez cu adresa de mail și care are asociat codul de client/facturare. Făcusem sesizarea pentru că, la intervale aleatoare, modemul de la ei se deconectează și se reconectează pe toate serviciile (internet, telefonie, IPTV). 5 zile mai târziu, nici un răspuns. Ba chiar problema s-a accentuat astăzi de am ajuns să am net ca în screenshot-ul de mai jos:

telekom

 

Prin urmare, deși nu-mi stă în fire, i-am tras ușor de urechi pe twitter :

telekom2

Aproximativ o oră mai târziu primesc mesaj de răspuns pe sesizarea respectivă :

telekom3

Vă rog, admirați evaluarea cu “Inutil” (e dată de ei, nu de mine). Și admirați cum, deși au capacitatea de-a găsi rapid corelarea între adresa de mail și clientul lor, urmează procedura tragerii de timp. Că deh, când e cazul de clienți noi se pot găsi ultra-rapid datele ăluia cu blog care vrea să devină client. Când un client oarecare are probleme, hai să-l lăsăm să stea ca prostul să aștepte și atunci când, sătul, se ia de noi, hai să-l luăm nițel în pulă și să-l punem să ne dea “alte informații”.
Cretinilor, nu v-am dat alte informații pentru că netul merge ca un cur și de abia îmi pot citi mail-ul darămite să accesez contul de client și sa extrag contul/codul de client. Și continuați să fiți la fel de incapabili și de idioți și voi rezilia și contractul cu voi la fel cum am făcut-o cu cei de la RDS. Pentru că, apropos, n-ați fost capabili să-mi faceți vreo ofertă să mă convingeți să rămân în continuare clientul vostru.

Prin urmare, aveți 24h să remediați problema, în caz contrar, de luni veți primi un mail prin care sunteți înștiințați că renunț la contractul pe care-l am cu voi. Hai că v-ați mișcat rapid când ați avut interesul să-mi luați banii. Încercați s-o faceți și acum.