Ziua de azi (fără momentul B'estfest)

Am avut o zi extrem de agitată azi (joi) și având în vedere că seara s-a încheiat cu Bestfest ar merita povestite ambele părți. Încep cu partea neplăcută (aia legată de muncă și de alte probleme).

Dimineață a trebuit să ajung rapid pe la unul din clienți ca să le schimb parolele de mail. Că au dat toată lista cu useri și parole cuiva din firmă, aia s-a cărat acum și pentru că știa toate parolele acum trebuie schimbate rapid toate. Având în vedere că-s răspândiți prin tot Bucureștiul (și mai sunt și vreo 2-3 prin afară) o să fie foarte interesant. Noroc că-s destui care nu folosesc decât interfața web. Dar tot trebuie să primească parola nouă cumva.

Buun, asta se întâmpla azi (joi) între 9:00 și 11. Scăpat la ora 11, halit niște junk-food și întors spre casă. Nu, nu la relaxare. Prietena mea a cules ieri dintr-o grădină de pe la bloc un pui de pisică bolnav. Plin de muci, fornăind, spatele cu răni și plin de purici. Ieri ( miercuri) am mers cu el la veterinar să vedem dacă-l putem ajuta cu ceva. L-am deparazitat extern, pus picături, făcut injecții cu vitamine și antibiotice. Are o viroză respiratorie deci ținutul lui în garsonieră la un loc cu pisica care deja ne înseninează zilele și chinuie nopțile ieșea din discuție. Mai ales că are și aia problemele ei destul de nasoale. Așa că am căutat un suflet cald care s-o țină 2-3 zile până când termină tratamentul (tratament pe care oricum mă ofeream eu să-l suport inclusiv cu partea legată de transport ). Neah, n-ai să vezi. Pe cei care au deja animale acasă îi înțeleg. E contagios, nu-i vaccinat, e un pericol pentru celelalte. Dar mă gândeam că poate mai există oameni care nu au și care ar putea să facă o faptă bună. M-am înșelat. Prin urmare am lăsat-o tot în curtea blocului (curte destul de măricică și cu locuri în care se poate adăposti în caz de ploaie). L-am dat cu tinctură de iod pe toată blănița că avea larve de muște depuse în blană și i-am pus alte picături în nas ieri pe după-amiază. A supraviețuit peste noapte și azi l-am dus iar la medic. Alte injecții inclusiv glucoză plus dat ceva de mâncare. Consecința ? Azi pe la 3-4 când am trecut din nou pe la el nu l-am mai putut prinde. Era vioi și țopăia prin curte. Mâine trebuie dus din nou și o să fie foarte interesant când va trebui să-l alergăm prin curtea blocului. Asta se întâmpla azi (joi) între 12 și 13.

Pe la 13:30 am plecat cu propria pisică la Facultatea de Medicină Veterinară. Are o serie de probleme printre care una dermatologică și trebuia să cerem niște analize și un consult de specialitate. Nasol a fost că toată distracția (și din ce-am înțeles e doar prima parte) ne-a costat cam 200 de lei noi. Fără chitanță. Asta se întâmpla azi (joi) între 13:30 și 16.

Pe la 16 am ajuns acasă și-am băut o cafea, am făcut un duș și m-a surprins zoso cu un telefon să-mi zică că mi-a adus ceaiul (ăla pe care nu l-am găsit în Ro). Pe la 18 plecam spre B’estfest așa că am stabilit să ne întâlnim în jurul orei 18:30 la Orange Concept Store. Am ajuns acolo la timp, m-am ciocnit cu Piticu pe scări (pe care l-am luat prietenește în brațe că oricum n-avea loc de mine), mi-am agățat ceaiul, i-am rămas dator lui zoso cu banii (că oricum n-aveam decât o ciornă de 100 de RON la mine) și-am plecat mai departe spre Romexpo.

La ora 23:45 ajuns acasă, schimbat restul parolelor de mail de la clientul respectiv (că le-am zis că noile parole intră în vigoare de mâine dimineață), făcut un duș, scris pe blog și băgat la pat.

Eh, uite de asta-mi apare un post pe săptămână pe aici.  Că stau de pisici, de ceaiuri și de conturi de mail în loc să duc și eu o viață mai boemă.

1 Comments Ziua de azi (fără momentul B'estfest)

  1. ABS

    Lasa ca in loc sa duci o viata boema, salvezi un suflet :). Si stiu cum este, am si eu 2 pisici in casa, ambele maidaneze…
    Cat despre doctorii nostri, daca faza ca nu ti-au dat chitanta e cea mai crunta, stai bine. Motanul meu are o dereglare a sistemului imunitar si cand i-au depistat-o acum ceva mai mult de un an jumate toti veterinarii nostri mari si tari ne-au zis ca nu se poate vindeca, ca ne recomanda eutanasierea. Si inca traieste, este relativ bine (nu poate sa manance mancare solida, asa ca primeste 2 pliculete de royal canin pe zi), si speram sa o mai duca asa niste ani.
    Asa ca daca inca nu te-ai lamurit cu veterinarii nostri, recomandarea mea e sa iei totul “with a grain of salt”, cum zic englezoii, si sa faci analizele in dublu exemplar :). Nu de alta, dar motanul meu a trecut prin vreo 3 diagnostice.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *