Ubuntu violet

Blestemul flăcării violet a atins și Canonical și au decis schimbarea la față a Ubuntu. Nu că interfața de culoarea lutului ar fi fost extraordinară dar alternativa a reușit să-mi marcheze retina într-un mod neplăcut din start.

(via Slashdot / ArsTehnica / Jono Bacon )

Și mai zicea lumea că nu se-aude de România peste granițe. Se pare că 2010 o să fie un an foarte violet.

10 Comments Ubuntu violet

 1. Daniil

  Ce frumos era cind avea culori cafenii, o placere la privit. Screenshotul asta ma duce cu gindul la mac-uri, nu stiu de ce.

  Reply
 2. sw33t

  hai ma ca nu e asa naspa. oricum schimbi background-ul:) plasarea butoanelor de fereastra e neinspirata dar si aia se schimba in max 1 minut. mie mi se pare ca lucid va fi un release foarte reusit. am instalat alpha3 pe virtualbox si ruleaza foarte stabil si rapid. imi place si noul “memenu” cu facebook, twitter, IM, all in one, desi eu nu prea folosesc retelele sociale… sunt curios cum va fi cu musicstore-ul

  Reply
 3. Adrian

  Ubuntu e un Debian gay, acum abia a facut miscarea de “come out of the closet”.
  Start Wearing Purple a aparut in 2005.

  Sper totusi sa scapam de violet.

  Reply
 4. Meekuu

  Eu tind să acord merite nițel mai mari celor de la Canonical referitor la Ubuntu. Au făcut ceea ce Debian n-a fost în stare să facă ani buni, să organizeze și să precipite nițel lucrurile printre cei care dezvoltau aplicații open-source pentru debian. Una este când scoți pe o distribuție stable odată la 2-3 ani și alta este când scoți de 2 ori pe an.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *