2 tipuri de oameni

Pe lumea asta există 2 tipuri de oameni. Primii sunt ăia care, puși în fața unei chestii noi, o întorc pe toate fețele și învață tot ce pot din asta. Ceilalți, puși în fața unei chestii noi, aruncă o privire ușor bovină și fac “Da’ io cum fac asta ?”.

4 Comments 2 tipuri de oameni

 1. Klau

  Da-mi voie sa te contrazic: mai sunt si cei care in loc sa o intoarca pe toate fetele, analizeaza situatia cateva secunde, apoi gasesc solutia optima si o aplica cu o rata de succes de 90%, intr-un timp de 1/10 mai rapid decat cei mentionati de tine. Ei sunt cunoscuti sub denumirea de genii….

  Reply
 2. Watt

  La mine la munca am destui d-astia din segmentul 2.

  Cea mai crunta faza a fost cand o colega a venit la mine sa o ajut sa isi faca inca un cont de yahoo. Ba, si asta in conditiile in care sta pe Ymess si mail mereu. Outfckingrageous. Mintea ei e plecata la padure…

  In aceesi categorie de “nu-s chiar foarte prost/ da’ mi-e lene pana si neuronii ramasi sa-i pun la treaba”, un coleg cauta site-ul lui BoomTV numai ca boom.ro il ducea altundeva (agentie de publicitate). Auzise el de la o colega care-si pusese BoomTV. Solutia? S-o intrebe p-aia de vreo 5 ori de site pana cand in final, exasperata, aia il intreaba cu repros: “Da-i greu sa cauti pe Google?”

  WTF…

  Reply
 3. Eros

  LOLOL pune-ti si tu, mane, pe birou, mare, la vedere, un banner ca alea de la Carcotashi, pe care sa scrie:

  h t t p : / / f u c k i n g g o o g l e i t . c o m /

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *