Chestii noi

Cei care dați pe aici regulat (as in “în mod regulat”, nu vă gândiți la prostii) ați observat câteva mici schimbări.

În primul rând am schimbat tema. Este o temă plătită de pe “themeforest” dar care m-a dezamăgit pe ici, pe colo. Mai precis suportul pentru fonturi și modificările la afișarea conținutului în pagină nu pot fi făcute decât editând css-ul. Apoi există câteva mici bug-uri în temă care-au fost puse pe seama altor plugin-uri activate pe la mine. Eh, eu mi-am băgat nasul în php-uri direct și-am făcut-o să se vadă așa cum îmi doream. Dar mă așteptam la ceva mai mult de la un produs cumpărat. Nu de alta dar am avut teme gratuite mai flexibile în opțiuni decât asta. Acum arată binișor și textul este afișat cu un font suficient de lizibil.

A doua noutate este pagina de facebook a blogului. Eh, aici e mai mult un test. Nu mi se pare că Facebook e o unealtă utilă. Mult zgomot, puține chestii interesante. Dar sunt curios ce impact are și sunt curios cam care sunt persoanele care “plac” cele scrise de mine pe aici. Cei din spatele nickname-urilor.  Prin urmare, “dați-mi și mie un liiike…”. Promit să nu vă stalkuiesc (nici n-am timp dealtfel). Și stați liniștiți, nici nu planific să vă spamez cu tâmpenii.

11 Comments Chestii noi

 1. fish

  da’ de mama temei mobile putem spune ceva? ca pe s3-ul meu antic incepe cu o poza neagra si mare cit ecranul. si dupa ce scroootu…luim apare tema de mobilache

  Reply
  1. Meekuu

   Hmm, e wp-touch instalat și ar trebui să fie tema mobilă cu o tentă verde. Cel puțin așa apărea la mine (tot pe S3). Promit că mă uit de luni încolo când termin cu balamucul legat de Innovation Labs.

  1. Meekuu

   Ai văzut vreodată colegele de muncă disperate de parcă brusc viața nu mai avea nici un sens pentru ele și tocmai au rupt tocurile la perechea de pantofi preferată, rochia cea mai bună s-a agățat în metrou și au auzit pe cineva care-a șoptit pe la spatele lor că-s urâte și grase ?
   Ei, aia-i facebook-ul care tocmai a picat…

 2. Cd-MaN

  Ai grija, daca ai customizat tema, se vor pierde schimbarile data viitoare cant iti updatezi tema. Am patit si eu de cateva ori pana cand am aflat de Child Themes (https://codex.wordpress.org/Child_Themes). Practic, intr-un director separat poti pune fisierele schimbate si acestea raman si dupa ce faci update la tema parinte.

  Spor!
  Attila

  Reply
 3. Daniel

  In partea dreapta sus ai icon-ul de la facebook, pe care am apasat in speranta sa dau de o pagina de facebook si sa ii dau like, pentru ca, in viitor, sa vad pe wall-ul de pe fb articolele tale, insa am ajuns pe profilul tau (de persoana fizica). Acum, nu ca nu as vrea sa te am in lista de prieteni in facebook, dar cred ca era mai ok daca in loc de profil dadeai link la pagina de facebook

  Reply
  1. Meekuu

   e in dreapta widget-ul cu pagina de Facebook a blogului. Sus au fost dintotdeauna linkuri la profilurile personale iar pagina e nou creata. Nu m-am gândit sa le schimb pana acum și nici nu cred c-aș vrea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *