Niște țărani

cheesySâmbătă dimineață am ieșit împreună cu jumătatea pe la niște cumpărături prin Auchan. Înainte de a ne îndrepta spre casele de marcat ne-am oprit nițel la raionul de specialități brânzeturi. Unde un alt cuplu era oprit fix în fața rafturilor și tot dezbăteau ce sa ia de pe acolo. Noi am luat o bucată de Brie (că pentru aia venisem) și văzându-i pe cei doi am început să facem cum facem de obicei în cazurile în care dăm de diverși nehotărâți pe la raioanele de unde luăm noi câte ceva. Mai precis să lăudăm produsul luat de noi și să vedem dacă persoana respectivă “mușcă” și ne copiază alegerea. E una din chestiile la care ne înțelegem din priviri și începem să discutăm între noi alegerea făcută dar în așa fel încât să audă și persoanele “vizate”.
Ei, a funcționat și de data asta și o văd pe reprezentanta sexului slab din celălalt cuplu cum pune mâna pe un pachet de Brie. Amuzați dăm să plecăm dar înainte de a ne îndepărta o vedem pe respectiva cum desface pachetul de Brie și cum, profund dezgustată, exclamă cu voce tare :
“Da’ asta e mucegăită …”

3 Comments Niște țărani

 1. ABS

  Mda, n-ai cu cine.
  Auzi la ei, sa nu inteleaga nobletea mucegaiului frantuzesc!
  [tocmai am terminat ultima bucata de Danish blue cheese – need more!]

  Reply
 2. Cristi

  Recunosc ca-s taran si eu, in cazul de fata :), dar schema asta o aplic si eu cu jumatatea si pot confirma ca e fun :)

  Reply
 3. alunelu

  Era inainte de Revelion, in Carfur. Stateam in fata raionului de branzeturi si incercam sa ma hotarasc ce sa iau. Langa mine apare o tipa, sta cateva secunde, dupa care incepe sa traga toata branza Caprice des Dieux (peste 12 lei bucata, nu mai stiu pretul) de pe raft la ea in carucior. N-a stat sa numere bucatile, efectiv lua cat putea cuprinde cu mainile si le lasa sa cada. In fata mea mai erau cateva bucati care ii erau ascunse privirii. Am luat una, am pus-o la mine, dupa care i-am zis “Uitati, mai este si aici!”. A luat si de acolo, a mai lasat cateva bucati.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *