Distracție cu Piticu'

În ultimile zile mă tot distrează feed-ul servit de Piticu. Mă abțin și nu-l critic în ceea ce privește calitatea ultimelor lui posturi (mdap, alea în care dă cu bâta în baltă fix în domeniul în care are pretenții) și cum trec mai rapid peste articolele full mă distrez cu bucățile de feed.

De ce ? Păi cine ia feed-ul lui poate a observat bucata aia de sfârșit cu “Din 14 februarie… bla bla… Piticu… bla bla… în… bla bla.”

Câteodată, sfârșitul feed-ului parțial se potrivește oarecum cu îndemnul repetat și ușor enervant a lui Piticu. Și uite-așa se formează niște mici “perle” de comunicare neintenționate. Eu am făcut screenshot doar la 2 din ele. Sunt sigur că de azi (dacă n-au făcut-o deja până acum) o să remarce și alții și-o să noteze. Aș vrea să fac un top al celor mai haioase 10 feed-uri parțiale + îndemnul la vot.

Am o mână de ajutor de la voi ?

reclamapit.JPG reclamapit2.JPG

3 Comments Distracție cu Piticu'

 1. Blegoo

  Pai…
  “Maine la Pitesti
  Sa anunt de pe acum ca dupa aia iar ziceti ca n-am spus, maine dimineata voi fi in Pitesti pentru cateva ore. Vin sa beau cafeaua, sa vad ce mai face lumea, ce face piticu.ro si sa-mi plimb nepotica.

  Cam atat, daca vreti”…
  Si evident, complectezi cu indemnul.
  Eh, piticu…acuma ce vrei, sa-l omoram? :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *