Mulțumim RDS…

…că exiști.

Noi, amărâții care încă au modem-uri acasă și care ne chinuiam cu cei 512kbps de până acum, îți mulțumim din suflet pentru dărnicia de care dai dovadă mărindu-ne banda la 1mbps.

Noi știm că nu concurența care suflă în ceafă cu servicii prestate mai profesionist au determinat modificarea asta ci respectul pe care o firmă atât de valoroasă îl poartă clienților săi.

Îți Dorim Tot ce e mai bun.

12 Comments Mulțumim RDS…

 1. kala

  moammaaa ce imi vine sa scriu… oare de ce? Sa fie datorita ultimei propozitii? Subscriu! Ii doresc si eu ceva!

  Reply
 2. nexus

  La mine inca nu au trecut pe noul sistem sa vad cat si cand sunt cei 1,5 Mbps.
  Oricum nici o firma nu isi imbunatateste oferta daca nu apare concurenta sau vreo constragere legislativa.
  Atitudinea corecta era “sa le dea si lor ce ne dau si ei noua”. :))

  Reply
 3. Ayra

  Oooohooohooo … la mine au ajuns mai demult :)) si am banda mai `jmechera` :P :)) yeah, we know, rds `ruleaz` *rolling face*. :)

  Reply
 4. nexus

  Poate nu sunt (inca – optimist rau…) serviciile RDS tot ce ar putea fi, dar oricum sunt mai bune decat la UPC. Si mai ieftine. “The lesser of two evils…”
  Iar fata de retelele de cartier sunt sanse mai mici de vesti gen “a picat netu’ ca s-a suparat Ionel de la 4 si a scos toate firele din switch” sau alte faze de parca am fi la gradinita.

  Reply
 5. cR

  E sa nu ii futi in gura? 10 abonamente pe scara mea. 7 au fiberlink, 3 au cablelink(2 sunt ale mele). Pai daca ati montat totul in panou, de ce nu imi trageti si mie un cablu de 20m pana in casa?

  Astept sa sune pentru o programare..

  Reply
 6. nexus

  Vesti bune (sau interesante macar): de pe 1 aprilie (sper ca e doar coincidenta) sunt aceleasi specificatii tehnice indiferent ca esti pe cablelink sau fiberlink.
  Au actualizat si pe site oferta – plus ca am dat telefon ca sa fiu sigur.

  Reply
 7. Meekuu

  Diferența dintre cablelink și fiberlink e la banda metropolitană. Cablelink ajunge până la 1, 2 și 4 mbps maxim (inclusiv metropolitan) în timp ce fiberlink ajunge la 30 și 50 mbps metropolitan. De aia încă-i muiesc că se grăbesc nevoie mare cu fttb-ul lor.

  Reply
 8. nexus

  Alt aspect mai e si ce are nevoie fiecare. Pe mine de exemplu ma afecteaza conexiunea externa si INTERurbana. Parte metropolitana momentan nu ma ajuta cu nimic.

  Reply
 9. Watt

  Ai baut cumva vreo bere proasta de esti asa pornit cu sarcasmul asta finut? Ca deh, RDS rocks, ce mama dreaq!:D
  Mare companie, pacat ca e complet aeriana.
  In concluzie, e doar mare.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *