Vinerea asta am avut bilete unde n-a avut decât cine n-a vrut. Adică la Andre André Rieu. Și pentru că în cazurile în care este implicată aglomerația și balamucul nu-mi place să mă complic să-mi iau mașina și să mă chinui s-o parchez pe undeva prin zonă, am luat un Uber. Pe care Uber îl folosesc cu mare plăcere de ceva vreme, momentul de plăcere maxim fiind când am mers cu un nene cu un Chrysler Sebring (mișto mașină).

Am acceptat tariful suplimentar de 1.5x pentru că era perioadă de vârf vineri după-amiază și am mers către concert cu un Logan (prima oară când am văzut Logan pe Uber). După cursă constat că totalul a fost de vreo 46 de lei si că tariful suplimentar a fost de 1.9x nu de 1.5x cât a apărut inițial. Nu am văzut bine harta primită la final cu traseul parcurs, dar mi s-au părut cam mulți km și cam mare tariful de 46 de lei. Am zis că mă uit mai atent acasă și m-am bucurat de concert. Ajuns acasă constat că traseul parcurs face un spike brusc pe hartă și revine în poziția inițială. Adică ca în poza de mai jos:

uber-traseu

Deschid un fare review la Uber și a doua zi dimineață la 9 primesc răspuns cu tariful recalculat la 29 de lei plus un bonus de 15 lei în contul meu pentru curse viitoare. Și de la momentul în care înjuram nițel Uber c-o seară înainte am ajuns la momentul la care-am făcut “awwwww, uite băi ce mișto e să trateze normal clienții…” aducându-mi aminte când dispecerii de pe la niște companii de taxi de pe la noi, atunci când am reclamat “maimuță” pe mașinile lor mi-au spus “da’ ce vreți să le fac eu ?”.

 uber-tichet