Fast Forward

Sau direct 2 în 1 că-s obosit și mi-e lene să mai fac un post nou.

Despre un mic/mare scandal pe serverele Travian din România în care e implicată și prostia celor de la Vodafone puteți citi într-un post de la Bogdan intitulat foarte sugestiv Travian, aurul și românii. Ce m-a amuzat în discuția cu Bogdan a fost momentul în care mi-a dat un citat de pe forumul travian :

Cumparatorul nu are absolut nici un control asupra pretului tranzactiei. Ca e taxat 1 eurocent sau 1 milion de euro, totul depinde exclusiv de sistemul de taxare. Cate cazuri de magazine on-line nu au fost in care s-au pus niste preturi de vanzare eronate (cu un ordin de marime mai mic, de exemplu) si respectivii au fost nevoiti sa onoreze comenzile facute la acele preturi derizorii?

Instant mi-am adus aminte de faza cu eMag-ul și produsul la preț greșit deja comandat de câteva persoane.

A doua e din rubrica “Today I Listen”. Louis Armstrong (fără alte comentarii în plus) și Skokian. Enjoy.

2 Comments Fast Forward

 1. bogd

  In caz ca mai e cineva care nu stie povestea – nu, emag-ul nu e HP, ca sa onoreze comenzile. Nici macar in cazurile deja platite, prin card. Le-a spus cu nonsalanta clientilor ca “stocul s-a terminat” (desi nu dadusera nici macar un singur produs la pretul respectiv).

  Reply
 2. Meekuu

  Aveam și eu un post legat de faza aia. Da’ la ora la care am scris postul de mai sus mi-era o lene teribilă să mai caut.

  Am pus acum link.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *