Când am aflat prima dată de fax2mail chiar aveam nevoie de așa ceva și mă tot gândeam de ce n-apare cineva care să implementeze jucaria asta. Am cont cam din aprilie 2006 și nu pot să zic că l-am folosit de l-am rupt dar m-a salvat de câteva ori.

Acum au introdus ceea ce iar așteptam de ceva vreme și anume serviciul mail2fax. Pur și simplu trimiți un mail (folosind una din adresele de mail pe care primești faxuri) către [email protected] și faxul tău va ajunge la destinație. Am câteva rezerve privind procedura de trimitere a faxului pentru că toată treaba depinde de cât de sigur este mailserverul de pe care trimiți mailul. Cu un pic de voință poți trimite faxuri în numele altcuiva și-i poți consuma creditul.

O altă “nemulțumire” e legată de modul în care se pot cumpăra credite pentru trimiterea faxurilor. Hello… credit card ? Plată online ? Neah, doar factură trimisă pe mail pe care o achiți la bancă. Sucks.

Acu’ sper să citească postul ăsta și eventual să țină seama de micile nemulțumiri. Și evident să mă cinstească cu 100-200 de credite acolo pentru reclamă.