fuck bcr și restul băncilor

Mă ofticasem aici pe faptul că Orange nu mai permite plăți prin ATM-urile BCR. Prin urmare luna asta a trebuit să aștept să ajungă factura acasa și să mă duc cu ea undeva s-o plătesc. Toate bune și frumoase până aici. Am luat factura cu mine în “poșetă” (așa-i zic acum imensului rucsac de laptop) și am tot cărat-o după mine până când m-am nimerit pe la una din băncile prezente pe spatele facturii (Transilvania, BRD, ING și CEC). Am nimerit la sucursala băncii Transilvania de la Unirea (pe unde era fosta Bancă a Religiilor). Problema mare a fost că am nimerit la ora 4:30, ori plățile pentru facturile telefonice se fac doar până în ora 4. M-am plimbat și pe la BRD ca să dau peste EXACT aceeași problemă. Acum să mă scuze cititorii mei mai slabi de înger da’ vreau și eu să știu cum pizda mă-sii poate un om normal, cu job de la 8 ore să ajungă la bancă până la ora 4 ca să poată să-și plătească datoriile.

Și după o grămadă de nervi pe subiectul ăsta am ajuns să fac plata folosind epayment, cu cardul propriu și personal, din fața calculatorului.

6 Comments fuck bcr și restul băncilor

 1. nexus

  Cam aceeasi faza cu lumina care vine sa se uite la contoar (nu spun sa-l citesca pentru ca oricum baga ei cum li se nazare) pe la ora 1-2 la pranz cand nu e nici dracu acasa.

  Reply
 2. required_name

  Di ce n-ai platit de la inceput cu epayment si ti-ai pierdut timpu` si nervii pe drumuri? :)

  Reply
 3. Eros

  Am avut in vizita niste italieni (biznis, deh). Care au apucat sa umble prin bucuresti 2-3 zile.
  Concluzia lor, stupefiata, a fost “da’n tara asta cine munceste, daca toata lumea e pe strada sau in masina, in timpul programului de lucru? La noi vezi asa ceva doar in orasele turistice, in sezon. In rest, vezi strazile pline de masini doar dimineata, la pranz si seara. In restul timpulul lumea munceste, nu se plimba”

  Reply
 4. E-nigma

  corect.. am fost 2 luni in Nancy si era pustiu in afara orelor de varf (pe care nu le prindeam ca plecam la 8 de acasa si ma intorceam la 22). si la noi in oras e la fel, full la orice ora centrul.. si nu copii si pensionari, ci tineri in putere! de-aia nu-s bani la buget :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *