Full Feed – On (again)

În urma criticilor revin la feed-ul complet. Vreau să compar (acum după sărbători) traficul și cititorii în ambele cazuri. Am pus feed-ul parțial pentru că am vrut vizitatori pe pagină direct. Nu pentru banii din reclame (așa cum am fost acuzat) ci pentru că aș fi vrut o participare mai mare a cititorilor pe blog.

Aș prefera ca blogul să fie nițel mai interactiv. O să încerc mai mult să provoc lumea la discuții. Prefer un flame-war în comentarii decât 10 aprobări vis-a-vis de subiectul scris. Prefer o comunitate mică adunată care fie să-mi combată mie opiniile fie să-și exprime propriul punct de vedere pe aici.

Sunt conștient că treaba asta ține în primul rând de mine și sunt la fel de conștient că nu am (să-i zicem) inspirația lui zoso, de pildă, de-a invita cititorii la discuție prin modul în care își expune o idee. Dar nici nu am de gând să imit pe altcineva și atunci trebui s-o fac “my way”.

Scopul meu final nu este de a scoate bani din blog. Dar nici nu aș refuza o ofertă dacă eu consider că se “încadrează” în peisaj. Adică n-o să fac reclamă la fabrica de cuie când eu vând castraveți.

Prin urmare propun un troc. Eu vă dau feed-ul full iar voi începeți să vă certați cu mine mai mult prin comentarii. Deal ?

10 Comments Full Feed – On (again)

 1. Blegoo

  Ca sa pornesti o cearta, ori macar o discutie in contradictoriu, trebuie sa provoci, sa subscri la un anume punct de vedere vis-a-vis de un topic, de preferinta, extremist. Nu prea te vad in rolul ala, tu fiind mult prea sincer in ce zici si scrii…Poate ca asta e atuuul tau, stiu eu? Daca vrei participare mai mare, gashcutza personala, trebuie sa urmezi reteta zosoliniana…scrii des, scurt, cuprinzator… si neterminat. Totusi, hai sa vedem “Your way”, nu?

  Reply
 2. Fuzzy

  Congrats.
  Să știi că dacă propui un subiect interesant nu mă voi da în lături la a apăsa odată pe mouse ca să-mi expun punctul de vedere.
  În orice caz însă nu voi face din blog un nou hi5 pe care să postez: “tare frate!” sau “așa e”.

  Reply
 3. nexus

  Ar trebui sa pricepi din aprobari ca deja esti un “formator de opinie” (boala majoritatii rahatilor din presa). :))
  Vina ta ca te viziteaza mai ales cei care iti impartasesc opiniile. :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *