În urma criticilor revin la feed-ul complet. Vreau să compar (acum după sărbători) traficul și cititorii în ambele cazuri. Am pus feed-ul parțial pentru că am vrut vizitatori pe pagină direct. Nu pentru banii din reclame (așa cum am fost acuzat) ci pentru că aș fi vrut o participare mai mare a cititorilor pe blog.

Aș prefera ca blogul să fie nițel mai interactiv. O să încerc mai mult să provoc lumea la discuții. Prefer un flame-war în comentarii decât 10 aprobări vis-a-vis de subiectul scris. Prefer o comunitate mică adunată care fie să-mi combată mie opiniile fie să-și exprime propriul punct de vedere pe aici.

Sunt conștient că treaba asta ține în primul rând de mine și sunt la fel de conștient că nu am (să-i zicem) inspirația lui zoso, de pildă, de-a invita cititorii la discuție prin modul în care își expune o idee. Dar nici nu am de gând să imit pe altcineva și atunci trebui s-o fac “my way”.

Scopul meu final nu este de a scoate bani din blog. Dar nici nu aș refuza o ofertă dacă eu consider că se “încadrează” în peisaj. Adică n-o să fac reclamă la fabrica de cuie când eu vând castraveți.

Prin urmare propun un troc. Eu vă dau feed-ul full iar voi începeți să vă certați cu mine mai mult prin comentarii. Deal ?