Mă apucă des pe la ore din astea să șurubăresc pe la diverse chestii. Seara asta n-a fost o excepție. Așa că m-am apucat mai întâi de meșterit câte ceva pe la un Ironport pe care îl am pus în teste (testul în cazul de fața constând în punerea lui în producție în fața unui server de mail destul de populat și de sensibil).

După care m-am apucat de update-uri de făcut pe câteva mașini virtuale printre care și asta care ține blogul și aia care ține forum.clubcisco.ro (pe care, apropos, l-am cam neglijat în ultima vreme). Moment în care m-a apucat rearanjarea nameserverelor pentru domeniile deținute și cum nu mi-a mai plăcut cum sună ns1/ns2.clubcisco.ro le-am trecut pe ns1/ns2.thesysadmin.ro (un nume mult mai potrivit pentru niște nameservere, trebuie să recunoașteți). Având în vedere că le-am pregătit înainte de-a le schimba la rotld n-ar trebui să am downtime.

A urmat un mic dialog ușor ilar cu cei de la hostway pentru că le-am cerut modificarea unor nameservere (pentru un .org) folosind adresa de mail care apare în datele de la whois pentru acel domeniu. La care ei mi-au răspuns că tre’ să le dau mail folosind adresa oficială de comunicare cu ei care nu e aia. Până să mai parlamentez eu cu ei mi-am rezolvat singur cu domeniul la domainpeople (că deh, hostway era reseller pe la ei pe vremea când am luat eu domeniul, nu știu dac-o mai fi și acum). Despre hostway am eu mai multe de comentat dar mă mai abțin vreo 2-3 luni cât încă mai am site-uri pe la ei.

Și-am terminat apoteotic cu upgrade de wordpress (plus vreo 7-8 plugin-uri).

Absolut uimitor, n-am stricat nimic. Sau încă nu se vede.