Idiot

Going_retardUnul din dezavantajele momentelor în care apare un link către un articol de pe aici pe la Vali este că brusc sunt invadat nu numai de oameni de bine ci și de eventuali hateri/idioți. Însă de data asta unul din ei joacă într-o cu totul altă ligă. La articolul despre CNADNR a lăsat următorul comentariu ( pe care i l-am și aprobat, așa că îl puteți admira și acolo) :

firefox_2016-05-24_17-45-09Trebuie să recunosc că, deși nu mai aveam prea multe speranțe de la o parte din concetățenii mei, nu mă așteptam să existe un asemenea specimen. E de o idioțenie sinistră cum sare el repede să presupună ce anume am făcut eu.

Eu totuși sunt de părere că în rest mă citesc oamenii capabili să respire singuri, normali și că nu îi împărtășesc opinia. Dar pentru orice eventualitate, dacă o mai ajunge din întâmplare un specimen din ăsta pe aici, mă simt nițel dator să combat cu niște argumente opiniile idiotului.

Gogule, Alex, sau cum îți place să-ți zică mă-ta, tac-tu, sau orice altă persoană te are sub îngrijire, legislația din România spune câteva chestiuni clare referitoare la vânzarea/cumpărarea autovehiculelor. Și anume că eu ca vânzător sunt obligat să fac act de vânzare cumpărare, sunt obligat să mă duc s-o radiez de la fisc, să-i predau noului gigel fișa fiscală a mașinii cu viza de la direcția de taxe și impozite de care aparțin. Și atât. Din punct de vedere legal, din acel moment, eu nu mai sunt proprietar. De aia pierde CNADNR-ul procese pe bandă rulantă pentru că sistemul este idiot la noi. No, bun. Și-acum trecând la aberațiile tale. Mi-e foarte simplu sa demonstrez că eu nu am utilizat mașina respectivă. Pot aduce zeci de martori care pot depune mărturie că m-au văzut conducând altă mașină în timpul ăla, pot aduce inclusiv martori care să demonstreze că atunci când amenda a fost dată eram în alt loc. Dar știi ce, asta nici nu contează. Pentru că în nici un sistem judiciar NU eu trebuie să-mi dovedesc nevinovăția ci cei care acuză trebuie să demonstreze asta. Pentru că, din fericire, trăiești într-o lume în care ești nevinovat până la proba contrarie, nu invers. Și trist e că CNADNR nu are cum să demonstreze asta. CNADNR doar cheltuie inutil banii publici pe procese pentru că urmează o procedură cretină și pentru că în țara în care eu și alții ca mine plătim taxe, două instituții cheie ale statului nu sunt capabile să coreleze niște baze de date rapid.

Și-acu’ gata, marș la molfăit semințe că ți-am chinuit suficient neuronul.

2 Comments Idiot

    1. Radu

      Păi mă gândesc că n-o fi ăsta unicu’ creionaș tocit din penarul trimis de la Vali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *