În mouși să ne comparăm…

Una din ciudățeniile mele este legată de mouse-ul pe care-l folosesc pe laptop. Imi place să fie cât mai mic. Actualul mouse are dimensiunile 70x43x23 mm și este primit cadou de la unul din instructorii cu care am tinut clasa. In prezent s-a cam futizat cablul de la mufa care intră în USB și nu prea mai merge. Așa că sunt în căutare de șoarec nou. Și prefer să fie cel puțin la fel de mic cât ăsta (sau cel mult la fel de mare :D ). Cine găsește să-mi dea și mie de știre (eventual să-mi spună și un preț).

Mai devreme i-am spus aceeași treabă și lu piticu ( pe YM ) și a venit la mine la catedră cu mouse-ul lui în brațe ca să-l compare cu-al meu. Recunosc, al lui e mai mare… Mâna mea dreaptă e obișnuită să lucreze cu lucruri mici.

10 Comments În mouși să ne comparăm…

 1. Meekuu

  Si logitech nano si microsoftul sunt scumpe ca naiba si nici mici nu sunt. Nu vreau wireless pentru ca nu vreau sa duc si grija bateriilor pentru șoarec. Wired e ok.

  Reply
 2. Turambar

  [quote]Mâna mea dreaptă e obișnuită să lucreze cu lucruri mici. [/quote]

  Aha. Eshti dreptaci. :)

  Aud ca tzi-ai luat mashina. You poor sorry soul. Gata libertatea. Mana ta dreapta va sti acum sa faca doua lucruri: sa schimbe vitezele.

  :D

  Reply
 3. Dojo

  Al meu este mare si urat. Nu pot folosi unul mic, la cate ore stau pe comp. Am observat ca imediat incepe o durere serioasa in degete si mana, asa ca prefer monstrul meu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *