mamaligaUitându-mă aseară la creația artistică cea mai de seamă a lu’ Groparu, adică filmul Usturoi, nu am putut să nu remarc faptul că prin distribuție apar membri de seamă ai blogărimei transilvane. Și m-am gândit că nah, lenți, lenți da’ ne-au luat-o în față ardelenii ăștia și au film reprezentativ. De ce n-am avea și noi o super-producție bucureșteană în care să folosim talentele care locuiesc prin București. Așa că peste noapte am și visat scenariul.

Crivăț, în rolul unui interlop brăilean din clanul Mămăligă vine “la capitală” ca să scoată niște brăilence la produs pe malul Dâmboviței. Găsim noi aici și niște tinere talente blogerițe brăilence, eventual unele cu țâțe proaspăt puse pe barter ca să avem și niște nuditate parțială. Este ajutat evident de alți brăileni (e plin Bucureștiul de ei) pentru că se știe, brăilenii sunt ca evreii, se ajută între ei. Numai că aici intră în conflict deschis cu un mafiot mai vechi al locului, tătaru’ Cetin ajutat de bulgarul Petcov, mare maestru al bricolajului (cu o șurubelniță și un patent rezolvă toate problemele, de la eliminatul cadavrelor până la extragerea de informații).

Și pentru că trebuie să avem și-o poveste de dragoste tragică, vom avea o tânără prostituată brăileancă îndrăgostită de una din fetele tătarului. Da, mergem pe minorități sexuale, asta în mod clar bate minoritățile etnice. Eventual cealaltă fată e gălățeancă, astfel avem un dublu conflict, va fi clar o relație sortită eșecului dar spectatorii vor ajunge să spere că dragostea va învinge până la final.

Povestea de dragoste se va termina tragic dar la final toți mafioții își unesc forțele și genericul va curge peste imagini de la petrecerea monstru la care cântă și un taraf țigănesc (nu poți nene și fără minorități etnice, că și de ei e plin Bucureștiul).

Ni mă Gropare, nu te-ai uita la asemenea film ? No zi tu ?