Pauză

Îmi cer scuze c-am lăsat iar în paragină blogul. Am avut câteva zile departe de lumea dezlănțuită pe care am vrut să le fructific cât mai bine.

În weekend am fost în prima ieșire de team-building a Academiei Cisco în afara Bucureștiului. Locația a fost Sărata Monteoru, o alegere excelentă până la urmă, iar ieșirea a fost una destul de reușită. Activitățile de team-building au fost în marea majoritate pe placul oricărui geek. Au inclus partide de whist, risk (cu tabla de joc and stuff), poker (cu jetoane) și evident DoTA (pentru că fiecare și-a cărat laptopul după el). Evident locul de cazare a fost special ales să includă internet wireless dar a fost dotat și cu 2 Linksys WRT pentru partidele în rețea.

Ieri seara am avut bilet la B’est Fest și am făcut tot posibilul să ajung în București la o oră rezonabilă. Prin urmare, cu o noapte pierdută la activ, ușor mahmur, am reușit să parchez în fața blocului în jurul orei 15. La ora 19 eram în parcarea de la Romexpo. De abia mă târam dar litrii de Cola băuți și cele 4 cafele de dimineață reușeau cumva să mă țină în picioare.

Oboseala a trecut ca prin minune la concertul lui Manu Chao. A fost un concert absolut demențial care a durat cu peste 40 de minute față de timpul estimat. Mulțimea prezentă în dreptul scenei a reușit să-l întoarcă pe cântăreț de 3 ori. Mi-a părut rău că nu am avut un aparat foto la mine să surprind atmosfera. Pur și simplu a reușit să electrizeze atmosfera iar locul dedicat concertului s-a dovedit a fi neincăpător. Deja aștept cu nerăbdare următorul concert Manu Chao în România. Restul concertelor au fost neinteresante. Am înțeles că Roisin Murphy (jumătatea blondă din Moloko) a fost o surpriză plăcută. Nelly Furtado nu se încadrează în gusturile personale, la Stereophonics am căscat cu succes iar la Sunrise Avenue n-am mai ajuns. Organizare net superioară față de alte evenimente de gen. Fără cozi interminabile la băutură sau toalete, fără să te scobească cei de la pază și-n găurile cele mai intime, fără probleme legate de sonorizare. Nota 10.

În jurul orei 12:30 părăseam spațiul Romexpo. Până am ieșit din parcare a mai durat cam 20 de minute. Într-un final am ajuns acasă după ora 1. Cu 3 ore dormite în noaptea precedentă și cu oboseala (fizică doar) acumulată ieri, am reușit astăzi să dorm până pe la ora 11. Aproape un record personal :D.

De mâine din nou în pâine. Clase intensive de CCNA și o gălăgie de restanțe acumulate în câmpul muncii. Ypiee… Până la concediu AMR 6 săptămâni.

1 Comments Pauză

  1. Vlad

    Adevarat, a fost absolut demential concertu’… si cand ma gandesc ca am venit taman din .fr ca sa-l vad pe Manu Chao la Bucuresti?!? :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *