Prostanacul

PSD-u ie printre noi. Printre noi printre bloggeri. Dacă pentru Gabriela Cretu mai am o urmă de respect pentru că totuși încearcă să discute anumite subiecte, pentru personajul din titlul nu am nici măcar atât.

Viața lui politică este un imens șir de eșecuri. A eșuat în alegeri, a eșuat în reformarea unui partid, a eșuat în discursuri. Porecla i se potrivește perfect, ca o mănușa.

Și acum, Prostanacul  are blog. Asta dacă o fi chiar al lui. Platforma blogspot are avantajul unui site mai solid, care nu poate fi dat jos. Are și dezavantajul de a avea îndoieli asupra proprietarului.

Sau poate că nu știe săracul să umble cu un WordPress…  A naibii poreclă, i se potrivește peste tot.

3 Comments Prostanacul

 1. Apollinaire

  eu am incercat sa-i pun o intrebare, pe ton decent, intrebare legitima de cetatean cu drept de vot. scopul nu era sa obtin un raspuns ci sa vad daca apare. ghici :)

  Reply
 2. nexus

  N-am destul chef sa stau sa citesc aberatiile de acolo, dar asta confirma ca oricine are acces la Internet. :))
  Iar porecla trebuie retinut ca i-a dat-o Iliescu, nu un om din exteriorul partidului.
  Un om politic (in sensul adevarat al cuvantului, nu la modul demagogic) care a ratat doua randuri de alegeri (si pentru postul de primar general in Bucuresti, si pentru postul de presedinte al Romaniei) si-ar fi dat demisia sau ar fi fost dat la o parte de partid. Desigur, asta intr-o tara in care politicienii nu sunt oameni mult prea mici pentru cuvintele mari pe care le… manuiesc. Mai ajung din greseala pe canalele de stiri “impartiale” si aud tot felul de “specimene” folosind niste cuvinte al caror sens nu cred ca il cunosc. Ma rog, macar “le au” cu partea de gramatica. Tot e ceva.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *