Inutilii

ddto656De când cu procesul lui Voiculescu belesc ochii pe Antene în lipsă de altceva mai interesant de văzut. Și mă tot roade curiozitatea să aflu ce-i împinge pe oamenii ăia din platou să lingă cu atâta sârg curul patronului. De fapt să facă toate chestiile jegoase pe care le fac cei de la Antene de obicei, șantaje, execuții de personaje publice și alte măgării. Cum ajungi în situația de-a nu avea principii și de a călca în picioare orice urmă de demnitate umană doar pentru că așa o cere interesul patronului. Nu trebuie să fii băsist, pesedist sau mai știu eu ce etichete se pun în ziua de azi ca să observi derapajele astea. E suficient să ai bun simț și nițel discernământ.

Și azi m-a lovit brusc. Toți sunt de aceeași teapă, o gașcă de nulități care fără slujba pe care o au aici nu ar realiza nimic în altă parte. Și aici sunt plătiți regește pentru un job care este peste nivelul lor. Este ca și cum ai lua ultimul muncitor necalificat și l-ai pune brusc într-o poziție înaltă. Cu excepția cazului în care, din întâmplare, ai da peste un om care-și cunoaște lungul nasului și refuză cu bun simț o astfel responsabilitate, oricine altcineva va asculta orbește “regulile” dictate și va face ceea ce i se spune în noul post chiar dacă asta înseamnă să se bage nițel în noroi.

Așa și cu ăștia. Gașca asta de lingăi este disperată pentru că odată cu dispariția lui “dom’ profesor” dispare și sursa puterii lor și ceea ce-i ține pe ei acolo. Îl vedeți pe Gâdea la o altă televiziune ? Eu nu, sincer. Badea are deja un bazin format de golani și analfabeți și probabil că se va descurca la un MyneleTV sau ceva de gen.

Sau îi ia Ghiță că știe că-s buni de asmuțit la gâtul cuiva atâta timp cât le arunci o buca’ de pită și îi mângâi ușor pe creștet.

 

5 Comments Inutilii

 1. Combo

  Eu cred ca tu pierzi esențialul aici: E un bussiness toată schema asta. Face Antena 3 bani, face. Înseamnă că ăia de acolo își fac treaba. Am un prieten care citește Hotnews și Antena 3 și face media, ca nu mai e nimic imparțial sau de calitate.

  Oricum jurnalismul e 99% mort în lumea asta. Mă uitam la BBC azi la o știre cu niște soldați ucrainieni care s-au retras în Rusia, iau primit ăia, le-au dat de mâncare, duș, etc și i-au trimis acasă. Știrea de pe BBC: “400 de soldați ucrainieni s-au retras în Rusia. Rusia care îi susține pe separatiști. Care au doborât MH17.” – am făcut un rezumat aici, dar dacă și BBC e la nivelul ăsta, ce naiba să ceri la Antena 3.

  Reply
 2. vali

  hai mă radu, acum ai realizat că ăștia ar avea soarta lui ciutacu, audiențe de 0,01?

  combo, a3 face bani pentru că oamenilor le e frică de execuțiile lor publice. se cheamă taxă de protecție.

  Reply
  1. Radu

   Și după ce se aude în ultima vreme nici măcar cu șantajul nu fac bani. Împrumută de la bancă punând gaj terenurile luate de patron din alte părți. Deh, nu e un business care să-ți aducă bani direct, îți aduce forță politică, forța politică te bagă în biznisuri bănoase și uite-așa se închide ciclul…

 3. fish

  nu neaparat ca’s inutili. da’ au determinat o asemenea reactie in oameni – incit nu’s vazuti decit ca toxici. si nu multi au curajul sa-si asume deschis o asemenea toxicitate linga ei.
  iti dai seama ca ei sint vazuti doar ca anti-basisti – nu aduc nici o alta plusvaloare unui eventual post de televiziune

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *