Pupa-ți-aș plăcuțele

mchammerÎmi place de cei de la PcGarage. Sunt primii la care intru să caut când am câte ceva de cumpărat și asta în principal din cauza site-ului și filtrelor de pe site.

Dar azi n-am putut să mă abțin să nu comentez ideea de-a face un concurs în care participanții să-și declare dragostea pentru computerul lor. Și mai mult, să filmeze asta. Poate că “porn ruined me” sau doar am eu o imaginație un pic mai sărită de pe fix da’ mi se pare o idee absolut cretină.

Întâi de toate pentru că unealta aia pe care-o folosim noi să scriem mail-urile este un obiect. Și a-ți declara dragostea pentru un obiect neînsuflețit este cam la fel de penibil ca Miley Cyrus lingând ciocane.

Și-apoi cum faci asta ? Ce spui ?

“Iubire, vreau să-ți văd tastele palpând la atingerea mea. Vreau să-ți văd butoanele înroșindu-se de plăcere, vreau să te văd răsturnat pe masă cu plăcuțele la vedere.  Tânjesc după atingerea catifelată a touchpad-ului tău, vreau să intru în tine și să-ți suflu cooler-ul. Știu ca procesorul tău se încinge când mă joc cu tine.”

Eh ? Cum sună ?

3 Comments Pupa-ți-aș plăcuțele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *