Reducerea pierderilor

În urmă cu ceva vreme am scris 2 posturi în care povesteam contactul meu nefericit cu lumea hostingului web din România reprezentată de Claudiu Cadar. Între timp posturile cu pricina și-au atins scopul (au fost citate și link-uite pe forumuri) și am reușit să salvez destui de serviciile “excelente” oferite de claus.ro și poate am reușit să-l salvez și pe Claudiu Cadar de un ulcer sau alte boli datorate stresului prelungit. Câștig pe toată linia.

Până mai azi când mă trezesc cu un comentariu lăsat de cineva în care este spălată nițel imaginea claus.ro. Am editat link-ul (către un alt serviciu de hosting) lăsat de cel care-a comentat (nu de alta dar reclama se plătește) și i-am lăsat comentariul acolo să-l judece cititorii.  Nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva comentariul respectiv are vreo legătură cu rezultatele căutărilor în google după numele patronului.

Well, doar el spunea acum ceva vreme că :

haideti sa va dau un PONT … orice reclama … ca e ea negativa sau pozititva …
este binevenita … asa ca dvs. linistit puteti sa faceti orice doriti … sunteti
invitatul meu

Uite, reclama asta-i gratis din partea mea.

2 Comments Reducerea pierderilor

 1. nexus

  Deci sa inteleg ca e cam acelasi lucru daca spune cineva despre mine ca “sunt baiat muncitor si inteligent” sau “e o lepra nenorocita care freaca menta 8h/zi”? Important e sa auda lumea de mine, nu conteaza ca nu o sa vrea sa ma angajeze nimeni. :))

  Reply
 2. petrescs

  Am avut “placerea” unui schimb de emailuri cu maestrul CC prin toamna 2008 – chiar daca nu sunt medic, diagnosticul meu a fost fara indoiala megalomanie in faza avansata (http://dictionar.romedic.ro/megalomanie). Daca exista vreo arhiva de perle ale respectivului pot sa contribui si eu cu colectia mea.
  Recomand evitarea acestei firme de hosting. Pentru orice neplaceri adresati-va medicului sau farmacistului.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *