Ș-o muie către Poliție

Aseară trebuia să ajung pentru o întâlnire pe la o firmă în Piața Romană. Vorbisem în prealabil cu ei să pot să bag mașina în parcarea lor subterană ca să nu mă mai chinui să mă învârt de zece ori pentru a prinde un loc de parcare prin zonă (muie spre primărie din nou).

Când să dau să intru în parcarea lor un ditai Audi Q7 bloca intrarea în parcare. Trec de el ca să încerc să intru pe banda de ieșire din parcare, canci, nu reușeam nici acolo. Am dat-o cât mai aproape de trotuar, lăsată în fața Audi-ului ca să mă dau jos, să discut cu portarul și să-i las lui cheile să o mute el când se mișcă țăranul cu Audi. N-apuc să opresc motorul că mă trezesc cu un Garcea fics lângă geamul meu.

El la mine “Trebuie să vin eu din intersecție să vă spun că n-aveți voie să parcați aici ?”. Ton ironic, ușor obraznic. Eu mă uit la el, îmi abțin cu greu un “ia mai du-te-n pizda mătii și fute-l în cur pe ăsta din spate în loc să-i sugi pula !” și-i răspund totuși civilizat : “Vă rog frumos să-mi explicați cum reușesc să intru cu mașina în parcarea subterană a firmei la care trebuie să ajung atunci când intrarea este blocată de o mașină invizibilă din punctul dvs. de vedere dar extrem de reală din punctul meu de vedere”.

A mormăit ceva și s-a dus la Audi-ul din spate. Imediat după aia a venit la mine unul din oamenii de ordine de la parcarea de la Pizza Hut să-mi spună prietenește să mut rapid mașina că altfel dobitocu’ îmi va da amendă. Între timp a apărut ca prin minune și posesorul Audi-ului. Care a MUTAT efectiv mașina mai în spate ca să pot eu să intru în parcare. N-a luat-o de acolo, poliția nu i-a dat amendă, nu l-a pus să elibereze zona.

Ei cum morții mă-sii să nu te duci la ăla și să nu-l dai cu capul de Audi că poate-l vede. Nu mă interesează cine puii mei era în mașină, ministru, secretar de stat, președinte de partid sau oricine altcineva. Mă dai pe mine afară, îl dai și pe el. Îmi pare extrem de rău că n-am apucat să fac câteva poze cu un pulă bleagă de polițist care zâmbea tâmp la ăla din Audi da’ a venit pus pe fapte la mine.

Futu-va-n gură să vă fut de labagii (am încercat să scriu tablagii da’ a ieșit cu “typo” :D). Tot orașul e plin de idioți care-și lasă mașinile aiure, în mijlocul străzii, blocând efectiv circulația. Care de care mai Merțane și mai BMW-uri cu tupeu și sânge-n oo. Dacă vii tu în schimb, amărășteanul de rând și încerci să-ți lași mașina într-un loc în care nu deranjezi pe nimeni te trezești futut în cur aproape instant.

Nu-i prima oară când pățesc o chestie similară în zona respectivă. Sunt cam 3 locuri în care pot să-mi las mașina când vin la cele 2 firme cu care lucrez din zonă. Primul ar fi în parcarea din fața KFC. Care-i full aproape tot timpul. Al doilea este prin zona Lahovari. Dacă am noroc, o las acolo în appx. 9 din 10 cazuri. Al treilea loc și cel mai puțin “safe” dar pe care-l prefer atunci când nu stau mult și când e o urgență maximă este în spatele locurilor rezervate de la Pizza Hut. Sunt niște gropi în asfalt, banda e oricum moartă din cauza alora care opresc la Pizza Hut deci s-ar putea parca acolo fără să deranjezi pe cineva. Ei, mi s-a mai întâmplat de cel puțin 2 ori să mă gonească un Garcea de acolo și de fiecare dată când am trecut pe lângă locul ăla după ce-am parcat mașina în altă parte era ocupat de altcineva. Ok, tată, mă gonești pe mine care am mașină compactă da’ îl lași pe unu să-și lase tractoru’ într-o dungă pe același loc. Asta deja-i mârlănie. Nu-s de vină ăia cu tupeu, sunt de vină polițiștii. Vrei respect ? Câștigă-l tratându-i pe toți la fel.

4 Comments Ș-o muie către Poliție

  1. nexus

    La Romana mai mereu vezi cate un “organ” de la Circulatie innebunind traficul (merge prost cu semafor, dar nu chiar in halul asta…) si la 10m departare stau parcati pe trotuar de nu ai pe unde sa treci.
    Da’, deh, o fi ruda cu … sau doar i-o suge lu’… si atunci nu se poate altfel.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *