Mă plângeam și azi lui piticu că n-am prea avut timp să scriu mai nimic pe blog săptămâna asta. Așa că povestesc acum pe scurt chestiile notabile/importante.

1. Am zis că mă țin de cuvânt și revin în momentul în care cei de la ShopIT finalizează comanda. Și au făcut-o într-un mod foarte ok. Nu, nu m-au plătit și nu mi-au făcut nici vreo reducere ca să zic chestia asta ci pur și simplu mi se pare corect s-o fac. Data viitoare când voi mai cumpăra ceva de la ei nu voi ezita să ridic problema în același mod (deși o să încerc să folosesc epitete și termeni mai normali). Au livrat N520-ul acasă, sunt mulțumit de el și deja l-am umplut cu tot soiul de chestii.

2. A început semestrul nou de CCNA. Å¢in 2 clase semestrul ăsta, un CCNA4 împreună cu Andrei (cel din blogroll-ul meu) și un CCNA1 împreună cu un fost student de-al meu de la primele clase de CCNA ținute de mine în Academie. Amandoi băieți extraordinari, bine pregătiți și îmi face plăcere să țin cu ei clasele. Dacă la clasa de CCNA4 Andrei a dus mai tot greul (eu fiind ocupat cu gateway-ul facultății pe care se cam blocase serverul dhcp în 99% din procesor și nu mai răspundea la cereri), la CCNA1 am vorbit o grămadă.

De multă vreme nu am mai avut o clasă atât de faină (cel puțin asta este prima impresie) la CCNA1. S-au dezghețat foarte rapid și au fost foarte comunicativi. Momentul de maximă intensitate a fost la metoda mnemonică de a ține minte layerele OSI (Application, Presentation, Session, Transport, Network, DataLink, Physical) . Le-am spus că eu știu una pe care nu o pot reproduce în fața lor dar pe care o pot căuta pe google sau pe wikipedia (e vorba de “A Pussy So Tight, No Dick Penetrates”). Amuzant a fost că, în momentul în care am zis că nu pot s-o reproduc, prima persoană din sală care a început să râdă a fost o fată. Tot ea a fost și prima care a căutat pe google “a pussy” (pentru că știa de la cineva una asemănătoare).

Per ansamblu a fost o ședință reușită și sper să-i țin pe cât mai mulți până la CCNA4.

3. Și printre clasele de CCNA mai sunt împănate câteva mici momente cu o “mică” scăpare de-a mea (am uitat să cer schimbarea ns-ului la RNC după ce-am schimbat clasa de adrese IP la un client) și cu “și mai mici” scăpări de-ale clientului (care și-a pus adresa de gmail de contact de pe RNC să-i forwardeze toate mail-urile pe adresa de mail DE PE domeniu și să le șteargă din contul de gmail). A durat mai mult să se propage și nu prea au avut mail azi până în jurul orei 3-4. Nasol.

După CCNA am rămas la o bere (literally “o bere” că n-am băut decât 2 sticle de jumate :D) cu piticu (verificat periodic la telefon de prietenă). La bere am discutat despre trecutul nostru în politică. Ambii am fost membrii prin TSD (PSD aripa tânără) eu în plus și prin PNL. Ambii în TSD ajunși momiți cu bere. Eu în PNL momit de sexul slab/frumos. Observați cu atenție diferențele ideologice. Socialismul bazat pe amorțirea spiritului iar liberalismul pe sex. Nici că se poate mai clar.

Eh, o săptămână plină și urmează altele și mai și…