Ieri am fost prin poli iar cu niște treabă. Prin jurul orei 18 am plecat cu câteva drumuri lăsându-mi laptop-ul în facultate. Am terminat pe la 20 și m-am întors să-mi iau efectele personale. Am intrat cu mașina prin Iuliu Maniu și-am vrut să parchez în fața gangului de la Automatică. Când dădeam colțul, farurile mele au luminat o siluetă care se pișa pe zidul facultății (corpul ED/EF pentru cei care-și mai petrec veacul pe acolo).
Am pus faza lungă și-am dat și un claxon ca să-i vină mai cu spor. După ce termină îl văd că intră în facultate fix în corpul pe care se pișase mai devreme. Acolo e și postul de pază cu portarul (care ar trebui să vegheze destul de atent). Când intru, văd pe scările de după ușa vreo 2-3 puști de liceu cu 2 gagici după ei. Cu skate-uri și înțoliți ca atare. Portarul se uita galeș la ei și nu le zicea nimic. Mă iau imediat de “pișăcios” și-i zic că dacă nu știa exista o toaletă și în clădirea asta. Speriat, a bânguit ceva neinteligibil. În schimb una din gagici a sărit cu gura la el : “ce-ai făcut mă ?”, cealaltă “aaaa, te-ai pișat afară…”. Și-au început amândouă să-l ia la mișto. Eu mă luasem de el doar doar o auzi paznicul și se îndură să-i dea naibii afară că nu-i loc de “camping” ăla. Dar trebuie să recunosc uneori că și gura femeilor poate fi o răzbunare potrivită.

În altă ordine de idei, puștiul ăla a făcut ceea ce-și doresc mulți studenți și nu fac. Dacă va ajunge student la Automatică când va mai crește, va avea o frustrare în minus.