Statement

Ieri am fost prin poli iar cu niște treabă. Prin jurul orei 18 am plecat cu câteva drumuri lăsându-mi laptop-ul în facultate. Am terminat pe la 20 și m-am întors să-mi iau efectele personale. Am intrat cu mașina prin Iuliu Maniu și-am vrut să parchez în fața gangului de la Automatică. Când dădeam colțul, farurile mele au luminat o siluetă care se pișa pe zidul facultății (corpul ED/EF pentru cei care-și mai petrec veacul pe acolo).
Am pus faza lungă și-am dat și un claxon ca să-i vină mai cu spor. După ce termină îl văd că intră în facultate fix în corpul pe care se pișase mai devreme. Acolo e și postul de pază cu portarul (care ar trebui să vegheze destul de atent). Când intru, văd pe scările de după ușa vreo 2-3 puști de liceu cu 2 gagici după ei. Cu skate-uri și înțoliți ca atare. Portarul se uita galeș la ei și nu le zicea nimic. Mă iau imediat de “pișăcios” și-i zic că dacă nu știa exista o toaletă și în clădirea asta. Speriat, a bânguit ceva neinteligibil. În schimb una din gagici a sărit cu gura la el : “ce-ai făcut mă ?”, cealaltă “aaaa, te-ai pișat afară…”. Și-au început amândouă să-l ia la mișto. Eu mă luasem de el doar doar o auzi paznicul și se îndură să-i dea naibii afară că nu-i loc de “camping” ăla. Dar trebuie să recunosc uneori că și gura femeilor poate fi o răzbunare potrivită.

În altă ordine de idei, puștiul ăla a făcut ceea ce-și doresc mulți studenți și nu fac. Dacă va ajunge student la Automatică când va mai crește, va avea o frustrare în minus.

4 Comments Statement

 1. nexus

  Sa faca acum… ca pe urma nu mai apuca. :))

  Poate ai nimerit pe acolo in “noaptea portilor (de facultate) deschise si nu stiai…

  In rest… generatiile care ne vor umple de… respect.

  Reply
 2. Radu

  Foarte tare și frumos spusă subtilitatea cu frustrarea. Să știi că am sentimentul ăsta din anul II, doar că nu am avut ocazia propice… Abia aștept să scap din rahatul lui Popescu și al lui Andronescu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *