IQ – negativ

Via  Piticu am aflat de micul bug de pe mediafax care-ti permite să ai propria știre. Nu mai discut modul în care-i făcut site-ul și cât de “profesioniști” sunt responsabilii. O să trec direct la ceea ce scrie pe forumul Universitații Alexandru Ioan Cuza  din Iași.

Un student isteț de p’acolo s-a “jucat” cu bug-ul respectiv și a creat o știre care-l anunța ca fiind primul român angajat de noua filială Google în România. Până aici funny și relativ inofensiv. Doar cineva cu adevărat tâmpit ar pune botul la o chestie de genul ăsta. Și dacă credeți că nu există cineva cu adevărat tâmpit vă înșelați. Sunt chiar 2. Prima este o jurnalistă de la Adevărul iar cea de-a doua este o angajată a unei firme care se ocupă de organizarea de conferințe. “Google search” este un termen complet exotic pentru ele. Se descurcă mult mai bine dacă le lași singure în față la Unirea Shopping Center decât în fața unui monitor.

Ca să vedeți până unde-a putut să meargă ignoranța lor vă rog să vizitați forumul de pe UAIC.

6 Comments IQ – negativ

 1. eu

  Dacă nu se trezește la un momentdat cu proces din partea unora din părțile implicate, mare minune

  Reply
 2. deconectat

  Interesanta metoda de a te promova…Daca o facea intentionat nu cred ca avea atata succes.
  In orice caz, avem inca o dovada ca exista inca multi romani tampiti! :D

  Reply
 3. IAndrei

  Completare, sau corectură, cum vrei să-i zici. Ä‚la nu e forumul universității. Ä‚la e forumul asociației studențești de la informatică. Nu de alta, dar sunt chestii pe acolo care nu ne reprezintă universitatea :D

  Reply
 4. AlB

  Subscriu celor spuse de IAndrei. “Ala” este forumul unei asociatii de doi bani din Facultatea de Informatica (www.asii.ro).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *