Succesul altora

Știrea zilei de azi este cea legată de Dosarul Transferurilor. Și mă uitam prin comentariile din diversele site-uri de știri cum diverși gigei au început să plângă de mila lor. Chestia asta s-a repetat și în cazul lui Becali și se repetă acum și în cazul ăstora.

E fantastic să vezi cât de idioți sunt ăștia care se sunt atât de pătrunși de succesul altora (în sport, afaceri, politică, show-biz, etc) încât personajele respective devin imune în fața legii. Pentru un fan din ăsta înfocat cu IQ-ul format din 2 cifre modelul lui în viață ar putea să vină și să-i ia la p.lă toată familia și el tot nu s-ar supăra. “E ok, doar a făcut atâta pentru X (unde X=[fotbal,tenis,muzică…] )”.

Și ce-i mai trist e că-i plin peste tot de ei. Sunt proști da’ mulți. Sunt rupți în cur da’ plâng de mila unuia care a învârtit milioane și acu’ se îndoaie după săpun prin pârnaie. Unii sunt atât de proști încât ar fi în stare să facă schimb cu idolul lor în pârnaie dacă ar fi posibil și dacă ăla i-ar da măcar un autograf deasupra feselor ca să aibă viitorul coleg de celulă ce citi.

Prostul nu înțelege că el are, cel puțin teoretic, aceleași drepturi si obligații cu unu’ ca Becali. Și în loc să se bucure să afle că are, se supără. De-a dreptul ironic.

 

3 Comments Succesul altora

  1. Licaon_Kter

    N-ai inteles, “dar X a facut atat de mult bine” sau “dar hotii ceilalti care au furat mai mult decat X is inca liberi, saracu”.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *