2 date

1. Bertrand Cantat (vocalul trupei Noir Desir) așteaptă decizia de eliberare din închisoare pe data de 15 octombrie. A fost închis în 2004 după ce, în urma unei certe, și-a bătut prietena (actrița Marie Trintignant ). Aceasta a intrat în comă și a decedat câteva zile mai târziu. Cântărețul a fost acuzat de crimă fără intenție și condamnat la 8 ani de închisoare. Se așteaptă reunificarea trupei Noir Desir după eliberarea lui Bertrand.

2. Mai sunt 10 zile până la lansarea versiunii 7.10 a popularei distribuții Linux Ubuntu. Vor urma impresii la cald după o instalare în vmware.

P.S. Sunt mai tăcut zilele astea din cauza unei mici gripe/răceli. M-a luat cu frig când am văzut mulțimea de emo-kids sâmbătă seara la Muse.

10 Comments 2 date

 1. jollyca

  (Spam protection ? Mai degraba idiot protection. Daca nu stiam cat fac 10 cu 7 ?:) )

  Man, oricum, ca procent emokizii erau net inferiori oamenilor obisnuiti.

  Reply
 2. idaho

  Pai s-a semnat deja un contract pentru inca trei albume. Oare Cobain nu poate invia? :D

  Scuze, dar a trebuit sa blochez bannerul din stanga cu tortura animalelor. Detest metoda asta à la PETA de promovare a anti-violentzei prin mesaje violente.

  Reply
 3. Meekuu

  Îmi pare rău dar cel de pe ProTV cu animalele fericite mi s-a parut chiar nerealist. Cam asta e situația din păcate.

  Reply
 4. oedip

  mah, mi-o placut faza cu dobitocu, sper sa nu te superi ca am votat aia… dar nu m-am putut abtine :))))))))))))))))))))

  numa bine man!

  Reply
 5. cosu

  Ubuntu merge foarte bine. Am deja 3 instalari la activ pe masini diferite (tags:amd, intel,core2duo, laptop, nvidia, intel onboard, sis,broadcom) si merge fara greturi.

  Reply
 6. jollyca

  Man, pari ca te pricepi :p… Cum fac ca atunci cand pornesc Cisco VPN Client sa am acces si la LANu meu local ? Ca am bifat aia cu “Allow local LAN access” dar degeaba :(

  Reply
 7. cosu

  adaugi ad labam ruta catre reteaua locala. Clientul de vpn sterge rutele locale la conectare si le pune la loc la disconnect.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *