Unde este inginerul din tine

9 Comments Unde este inginerul din tine

 1. Meekuu

  Ingineru’ era epuizat după mufarea ca la carte a cablului destinat să susțină întregul angrenaj și după împletirea armonioasă a celor 4 perechi de fire pe după holtșurubul înfipt în perete.

  Reply
 2. MuZumbu

  Eu zic asa : echipamentul nu a dorit sa fie imortalizat si si-a orientat antenele automat astfel incat sa bruieze aparatul foto. Sau, sa ofere inginerului o doza de radio-frecventa :)

  Reply
 3. nexus

  Daca tot erau deja doua suruburi in perete, oare nu se putea agata/atarna “obiectul muncii” macar intr-unul din ele? Nu stiu exact modelul, dar nu am avut router pana acum sa nu aiba lacasuri si pentru prins pe perete. Poate chiar dura mai putin decat “demonstratia de impletit fire”.
  Pe de alta parte si fabricantul lipsit de imaginatie: ar fi trebuit sa includa in kitul de instalare si un cablu de otel cu un “ochi” la un capat si o mufa de retea la celalalt pentru astfel de situatii de “epuizare extrema” a “instalatorului”.

  Reply
 4. neagrigore

  nu sunt inginer (ştiinţe politice), dar am crezut că fac infarct cînd am văzut monstruozitatea, ar trebui chemat un psiholog, să interpreteze abordarea … :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *