'telectualii

Tot via Realitatea TV deschisă pe fundal + știrea sosită în FeedDemon ceva mai devreme.

50 de intelectuali îl apără pe Băsescu

Un grup de 50 de intelectuali, printre care Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Victor Hrebenciuc și Dan C. Mihăilescu susțin într-o scrisoare-apel că actuala criză politică este generată de acțiunile președintelui României împotriva corupției.

Oamenii de cultură spun că Traian Băsescu a devenit ținta atacurilor celor care simt că le sunt puse în pericol afacerile sau care doresc în continuare să existe un stat oligarhic postcomunist.

Ok, sunt de acord cu ei, același lucru îl gândesc și eu și am mai spus chestia asta. Nelămurirea mea este alta :
Victor Hrebenciuc ???

Pun și-un mic screenshot în cazul în care repară greșeala (sper că-i o greșeală) :

hrebenciuc

Oricum, haios typo…

Update: Da, a fost o greșeală. Au revenit cu știrea în jurul orei 21 și au modificat major ciotul prins de mine în screenshot.

6 Comments 'telectualii

 1. nexus

  Profesionalismul si atentia juranlistilor din presa romaneasca iese iar la iveala – nu mai spun ca orice minte de gaina care era la curent cu actualitatea de la noi trebuia sa stie diferenta si sa puna niste intrebari.
  Dar la noi in presa se baga repede stirile – fara documentare sau verificare.

  Reply
 2. Hacky Maximus

  Intelectuali? Hai sictir…
  Impotriva carei coruptii lupta Base? Cea mai mare realizare in acest domeniu sunt termopanele, tablourile si cestile chinezesti ale lui Bombonel. Daca ar lupta impotriva coruptiei, ar trebui ca in primul rand sa-si puna singur catusele, intrucat FLOTA a disparut ca prin farmec in timp ce el era ministrul transporturilor. Sau mai stii, poate ca Portul Constanta e un al doilea Triunghi al Bermudelor…
  Cat despre “intelectualii” astia, nu stiu cum de nu fac bataturi de la atata stat in genunchi.

  Reply
 3. Meekuu

  Dosarul “Flota” e un rahat întreținut ca să apară de fiecare dată în preajma alegerilor. “Flota” înseamnă doar vreo 16 nave (petroliere) din câteva zeci care erau pe la Petromin. Dacă aveau ceva clar în dosarul ăsta aveau grija de el înainte de alegerile din 2004. Oricum, tu nu găsești suspect faptul că, brusc, toți au găsit un numitor comun în momentul în care Băsescu a pus tunurile pe Patriciu ? Vorba lui Liiceanu aseară la Realitatea, sunt de partea aceluia pe care-l atacă oameni pentru care nu am nici un pic de respect. Și eu unul nu am nici un pic de respect pentru Vadim, Voiculescu, Iliescu, Geoană și alții. Brusc ăștia au toți un dușman comun în persoana lui Băsescu. Ceva pute p’aici.

  Reply
 4. nexus

  Din ce-mi amintesc din ultima perioada PSD (cand PD-ul nu detinea nimic), l-au tot alergat la tribunal cu Flota. Au si iesit la iveala niste discutii “aprinse” din sedintele PSD in care se tot dadeau ordine sa-l “scufunde” (ca sa pastram tematica :)) ).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *